Gde da kupim fini filter za pistolj za farbanje.
Onaj koji se srafi na sam pistolj i izdvaja kondenzaciju iz creva.
Ranije sam ih negde video a sad ne mogu da nadjem.
Ovako izgleda
Екстра ствар , само мени пропала гумица на спојници па ми ваздух излази и , колико сам лењ , никако да то променим .
То је био један од савета старијег столара , то да га купим .
Posto mi je najlon daleko, jel ima u Bgd-u?
Kad imas taj separator nema problema.
Inace kakvu god imas pripremnu grupu posle duzeg rada moze da ti se stvori kondenz i u crevu, pogotovo ako si lenj (ko ja) da SVAKI put pre rada ispustis vodu iz kompresora.
Imam regulator pritiska na pistolju pa se mislim kako da namontiram i separator (kad ga budem kupio)?
Verovatno treba
separator >regulator>pistolj, da eventualni kondenz ne ulazi u regulator.
Ma znam to, nego sta prvo da stavim.
Pripremna grupa OK, nego dalje dal prvo ovaj mini separator -pa onda regulator pritiska- i naravno na kraju pistolj.
Ili regulator pritiska- pa separator?
Cini mi se da bi zdravo-rezonski trebao prvo separator- pa regulator pritiska- pistolj.
fizicki radnik wrote:Ma znam to, nego sta prvo da stavim.
Pripremna grupa OK, nego dalje dal prvo ovaj mini separator -pa onda regulator pritiska- i naravno na kraju pistolj.
Ili regulator pritiska- pa separator?
Cini mi se da bi zdravo-rezonski trebao prvo separator- pa regulator pritiska- pistolj.
Bilo ga je u jednoj farbari u Vojvode stepe (sa desne strane, kad ides uzbrdo, cim prodjes Unikredit banku, tik ispod XII Gimnazije).
Ima ga i na Bubanj Potoku subotom (zakasnio si, moras da cekas celu nedelju, ko i ja jer sam se jutros ustpavao ).
Nekada sam ga vidjao i na NBg buvljaku, ali sad je tamo "mrtvo more", jedva da je ostala jos po neka tezga sa alatom.
To je u principu ista ekipa koja dolazi i na bubanj potok, i na najlon, i na ostale "vasare".
Naravno, uvek ima i po neki "lokalac" koji ide samo na jedno od tih mesta.