Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Hvala svima, pa i kriticarima tj. onima kojima se ne svidjaju moji proizvodi!!!
Hvala puno Ciro, ova tvoja mi pohvala bas godi jer znam da je od strucnjaka!!!
Inace radim sa Iridijinim vodenim bajcevima i PU lakovima mada trenutno probam neke nove jer do Iridije dosta tesko dolazim!
Bravo Sale, majstorčino.
Imamo radione od boravka, preko terase, garaže, male radione, pa do pola Crne Gore. (Može se snimiti samo iz zraka).
Radimo u svim uvjetima, sa različitim iskustvima, ali si pomažemo. To je ok.
Komentar za prethodno postavljene slike namestaja i kuhinja,je taj da je odlicno!
Vidi se da je Sasa covek od zanata posla i sposobnosti da organizuje osmisli ofarba ugradi elemente tako da izgledaju nestvarno.
Kao da su uradjeni u nekoj velikoj industriji namestaja.
Da ne bih previse nahvalio coveka neka nesto ostane i za neki drugi put.
Sasa samo napred,u ovom vremenu platiti dobavljacima radnicima i drzavi svoje a ti gde si nekada i nije bitno,je USPEH!!
Bansek je zgodna masinica,dobro si ga zapazio.
Pozdrav.
I ja bih se slozio sa Robyyn-om,ona njegova skica koja predstavlja funkcionalnost je dobra.Sasini radovi su dobri,ustvari odlicni,ali stvarno i to znam da ima ljudi koji zahtevaju,pa se prosto umesaju do nekih pitanja iz zanatskog dela,pa zapitkuju ovo ili ono,ali treba im udovoljiti.Mozda bi na pojedine delove mogle doci neke gravure na frontove kuhinje i komode,u dosta slucajeva se to uklopi u izgled savrseno.
Pogledajte kako bi to moglo i da izgleda: viewtopic.php?id=2734
Природа је чудо Божје које нам је дато као одговор на сва наша питања.
Sasa,izgleda da imamo istu brentu,LT-15 Wood mizer.Ja imam i "krokodila" za secenje letvi iz talpe.Zanima me gde kupujes testere,da li iz Kikinde kod Dragana ili negde drugo.Koju vrstu testera koristis,A ako imas ostrilicu koje ulje sipas u nju.Pozdrav
Kolega Lukovicu sad vidim tvoj post, jeste imamo istu izgleda! Testere sam kupio zajedno sa brentom kod Dragana (40 komada) prije 3 godine i jos uvijek traju, ostrilicu imam isto kod njih kupljena u paketu kao i emulzija za nju! Odlicno radi rez odlican, jedino sam imao nekoliko slabo zavarenih testera u paketima koje su mi pukle odmah po stavljanju, drugih zamjerki nemam!!!