Interesuje me koliko imas trupaca i kolika je cena za trupac bez cvora.Takodje me interesuje cena za tehnicku oblicu bez cvorova duzine 105 cm.Veliki sam kupac i treba mi za izradu parketa.Gde se nalaze trupci i koja bi cena bila f-co Beograd
lukovic wrote:Interesuje me koliko imas trupaca i kolika je cena za trupac bez cvora.Takodje me interesuje cena za tehnicku oblicu bez cvorova duzine 105 cm.Veliki sam kupac i treba mi za izradu parketa.Gde se nalaze trupci i koja bi cena bila f-co Beograd
mogu sa spremim do 30-tak kubika,cena bi bila 150eur po m3.
a za tehnicku oblicu od 105cm me interesuje od koje debljine(precnika) moze.
roba se nalazi u okolini nisa, i dotle bih mogao da organizujem prevoz.
Oblica minimum 25 cm. precnik. Interesuje me minimum 40 prostornih metara po turi.Kolika bi bila cena na mestu sa utovarom? Ne moras da vozis do Nisa,samo da je tvrd put. Sto se trupaca tice za tvoju informaciju placam ga 110 eura F-co Beograd. Bez vidljivih cvorova su i seceni do prve greske.
Sasa,u Srbiji se iskljucivo prodaje na prostorni metar.Kako vi u Crnoj gori merite obicu.Zamisli da trebas da premeris kamion sa prikolicom pun oblica.
Sasa,vidim postao si vrhunski majstor pa ti cestitam.Cak i Srbijja sume prodaju na prostorni metar.Sva je iste duzine pa se izmetri i tako racuna.Postoji cak i koeficijent kojim se izracunava koliko bi to bilo livene gradje.
Sasa, nisi me razumeo.Trupcu se meri precnik i duzina pa se meri kubatura.Nisu svi trupci iste duzine.Sto se tehnickog drveta tice,ono se sece recimo na 1,05 metar,pa se onda metri kao i ogrevno drvo.Znaci svaka oblica je iste duzine.
lukovic wrote:Sasa, nisi me razumeo.Trupcu se meri precnik i duzina pa se meri kubatura.Nisu svi trupci iste duzine.Sto se tehnickog drveta tice,ono se sece recimo na 1,05 metar,pa se onda metri kao i ogrevno drvo.Znaci svaka oblica je iste duzine.
Tako je OK, a ja sam shvatio po tvom ranijem postu da kupujes trupce rezane po duzini do prve greske a kao takve ih je nemoguce mjeriti na prostorni metar!!!