Posto mi je izbor zasad pao na triton 2000w cijena 230e, koji je identican ovom CMT7 kontaktirao sam tvrtku Hudek koja zastupa CMT sa upitom o mogucnoscu nabave inch-prihvata i dobio sam odg.da je cijena CMT7 3170kn,da je dobavljiv cijeli asortiman CMT proizvoda i naravno inch cahure kao i inch glodala
nazalost nisam nasao nijednu firmu u hrv.koja zastupa triton
Malac i j sam se zaintersirao za ovaj triton, molim te daj mi sajt gde si ga nasao, dugo sam guglao ali sem u Engleskoj nisam ga nasao u ostalu evropu, a Engleska mi ne odgovara, nemam nikog tamo, a obaska i cene su im malo naduvene.
Pozdrav
Last edited by dikar on 03 Dec 2010 22:12, edited 1 time in total.
Pa na tritonovom site-u imas "find a dealer". http://www.tritontools.com/find-a-dealer/
Uhvati mapu i povuci, pa ces ih naci u Italiji, Francuskoj, Nemackoj, Holandiji...
Nazalost jugoistocnije od Italije ih nema.
malac wrote:Tishler,hvala
Dikar-koliko vidim na ovoj stranici ne salju u hrvatsku,samo uk,njemacka,francuska
Ja sam ju narucio u njemacku,trenutno sam tamo
Pa isto sam i ja video, ali nekad salju i u preostali deo Evrope, ali postarine su im strasne za malo teze stvari. Za Drapera 1500, (frezer montiran u stol tezi oko 30 kgr) englezi su mi trazili 170funti + 100funti za transport. Kad su videli i sami da je preskupo prebacili su me na nekog dilera u Grckoj.
Last edited by dikar on 08 Dec 2010 01:08, edited 1 time in total.