Sasa, nazalost ljudi su takvi da ti nece uciniti... Ili ti, da komsiji crkne krava

. Pre ce mi prodati pola table nego mi izaci u susret... (kao sto singer kaze, Stilles je prica za sebe). Ali hvala ti za ideju, inace ovog se ne bi nikad ni setio.
Hteo sam da ukompoujem sa drugom bojom, ali moji bi vise voleli da to bude nano zuta. Pa sam ovako resio problem:
Na tom elementu cu napraviti ta vrata od dva komada, a ta dva komada cu spojiti zir sarkama (Hettichovim excellent sarkama). To ce mi dobro ispasti, jer kad se otvore vrata, bas su blizu frizideru pa bi garant neko jednom udario frizider. A bilo bi bezveze da se frizider zbog toga osteti. A ovako cu dobiti da taj dodatni deo moze da se otvori za 180 stepeni pa se zajedno sa prethodnim otvore komplet vrata. U ovom slucaju nema opasnosti po frizideru
Eto, toliko sam smislio za ovih nedelju dana vijanja reslova tog dezena, i razmisljanja kako ako ne nadjem

. Sad jos samo da mi stignu te sarke i od nedelje cu imati i ta vrata za koje sam bio ubedjen da nema sanse da se izvucem bez kupovine pola table