Zrinkina kuhinja

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Post Reply
mbole
Profesor
Profesor

Zrinkina kuhinja

Post by mbole »

Pre izvesnog vremena obratila mi se mailom, za malu pomoc oko izrade kuhinje, gospodja Zrinka.
Nije tu bilo ne znam kakve specijalne pomoci, samo malo nepoznanica oko standarda, malo razjasnjenja kolike neke dimenzije treba da budu.
Na kraju je najveci deo razresio Blumov Dynalog.

No kuhinjnica je gotova, i po meni jako lepo izgleda, pogotovu za nekoga ko to radi prvi put.

Image Image Image
Image Image Image Image
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Nigde slike alata :( . Lepo to tebi ide, BRAVO!. Još da joj podigneš Windows7 pa da vidiš iznenađenje u njenim očima šta sve današnji majstori znaju. Pa joj frižider povežeš sa ruterom i web kamerom tako da uvek na svom mobilnom telefonu ima sliku unutrašnjosti kad ide u šoping. :)

Da li imaš neku skicu da upotpuniš ovaj projekat?
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Na zalost nemam. Ovo su sve slikice koje sam dobio. Zensko ko zensko, ne zeli da se vidi nered :)
Gospodja je radila sama (pretpostavljam uz pomoc supruga). Najveci problem su joj bile mere za fioke (Blum Metabox), to jest nije znala kako da ih lepo uklopi u korpus. Tu je posao odradio Dynalog.
Inace nismo se nikada ni culi ni videli uzivo. Sva komunikacija je isla preko maila.
Ovo sto vidim je po meni vise nego korektno uradjeno, dosta dobro organizovano (u smislu prostora za rad), i pokazuje da uz malo truda i interesovanja i onaj ko je potpuni pocetnik moze da napravi finu stvar.
dak0001
Zarezivač olovaka

Post by dak0001 »

Ljepo, ali ja bi ipak stavio puno više ladica sa tandem vodilicama - puna izvlaka
Onaj tko je to probao, zna koja je razlika između toga da ti je sve na dohvat ruke
ili klečati i razmicati prvi red na polici, da bi došao do nečega odozada
Nemam sad tu nijednu sliku da je zaljepim, za one koji to nisu vidjeli
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

:)

Mozemo da pricamo sta hocemo,gospodji svaka cast.
Nazalost,znam mnogo majstora koji ovom radu mogu samo da zavide,
bilo kvalitetu izrade ili dizajna.

Sve pohvale i gospodji i savetniku
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Dak, slazem se za veci broj fioka, ali koliko znam, finansije nisu dozvoljavale vise.
Post Reply