Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Ja bih zamolio izvesne i pojedince koji ovde izraz "dunđer" nekako sa ironijom koriste da se malo informišu ko su bili dunđeri u vreme kad su bili.
A shef-u iz Tuzle alal!
ma nekako mi taj izraz stolar "grub" dođe nešto ko da sklepaš sto za piknik u pet minuta
S kakvim "krampama"radimo nemogu da budem stolar,jednostavno to vrijeđa
shef wrote:i demi recite kako se ovde postaje "maystor" mada kažu da titule nisu ništa al' ono opet nekako i imoponuje
Merna jedinica za postajanje majstora je broj poslatih poruka. Dakle, sa pravim majstorstvom apsolutno nema veze! Kao i kod svakog majstorluka, potrebno je vreme da bi se postao "Majstor slanja postova". Samo napred, ali ne i po svaku cenu
shef wrote:i demi recite kako se ovde postaje "maystor" mada kažu da titule nisu ništa al' ono opet nekako i imoponuje
Merna jedinica za postajanje majstora je broj poslatih poruka. Dakle, sa pravim majstorstvom apsolutno nema veze! Kao i kod svakog majstorluka, potrebno je vreme da bi se postao "Majstor slanja postova". Samo napred, ali ne i po svaku cenu
od mojih 56 postova do vašid 2560 je ko' do mjeseca ha ha nebitno nego begenišel neko ovaj moj dunđer -poso