postovanje radi ostanka u zivotu
postovanje radi ostanka u zivotu
Mislim da nije u redu ovo sa postovanjem da nam se ne bi brisali nalozi,ja sam recimo pocetnik u sto se stolarije tice i jos uvek imam mnogo da vise da citam i ucim a malo mi je i glupo da postujem teme i pitanja za svaku glupost,inace sajt je ok.
Evo i ja.. mada dosta zapitkujem, gnjavim, davim (pisem...
)... ne bi voleo da me obrisete samo zato sto sam upao u neku guzvu... pa nisam bio u mogucnosti da pisem...
p.s. na mnogim svetskim forumima, koje NI NE posetim cesto i po godinu dana... uvek ponovo mogu da se ulogujem, odnosno... ostajem clan... doduse, ako Administracija nalazi da ce ovako biti bolje,... nema mi druge nego da se slozim.

p.s. na mnogim svetskim forumima, koje NI NE posetim cesto i po godinu dana... uvek ponovo mogu da se ulogujem, odnosno... ostajem clan... doduse, ako Administracija nalazi da ce ovako biti bolje,... nema mi druge nego da se slozim.
Last edited by boggy on 26 Feb 2008 21:06, edited 1 time in total.
Verujem da je ovaj mail u pitanju koji sam dobio danas:
Obzirom da se bliziu prolece, vreme je da se razmislja o ciscenju sajta. Kako ocenjujem da postoje mnogi korisnici koji su se samo registrovali na forumu, i vise nisu dolazili na njega, vreme je da se malo pocisti zbrka.
Naime, ako clanovi sajta www.stolarskaradionica.com/forum u roku od naredne dve nedelje ne naprave nijedan post, bice im obrisani nalozi.
Oni koji su upisali barem jednu poruku bice obrisani.
Ovaj email ste primili zato sto ste clan sajta Stolarska radionica.
....
Ma postoje mnogi neaktivni nalozi koji su pitaj boga odakle. Pa sam mislio njih da pobrisem. Onaj ko je postovao barem jednu poruku, nema potrebe da strepi... 
Međutim, kako sam počeo da ispoljavam znake izlapelosti, umesto "onaj ko nije napisao nijednu poruku" ja sam stavio "onaj ko je napisao poruku".
Sve u svemu, ima mnogo i spamera koji ne govore naše jezike, pa ćemo na ovaj način da ih isteramo iz jazbine.

Međutim, kako sam počeo da ispoljavam znake izlapelosti, umesto "onaj ko nije napisao nijednu poruku" ja sam stavio "onaj ko je napisao poruku".
Sve u svemu, ima mnogo i spamera koji ne govore naše jezike, pa ćemo na ovaj način da ih isteramo iz jazbine.
- vladapvlvc
- Samostalni majstor
Novajlija sam u poslu sa drvetom molio bih vas da mi kazete gde mogu nabaviti literaturu za obradu drveta,ili barem neki link gde moze tako nesto da se nadje.Josh kad bi mi na mail poslali linkove.
Last edited by vladapvlvc on 26 Feb 2008 23:02, edited 1 time in total.
VELIKE tajne MALIH majstora
- Marko Enter
- Majstor majstora