Body kao i bilo koji drugi kit tog tipa, sluzi za popunjavanje plitkih udubljenja. Znaci sa zadnje strane mora da ima "mesa" to jest materijala koji ce da ga drzi. Kit sam gotovo da nema nikakvu nosivost. Pri tom ako je u debelom sloju kit puca. Fiber kit (onaj zeleni sa fiber vlaknima), moze da se nanosi u debljem sloju, cak do nekle moze i sam da nosi, ali ce posle biti malo problem da ga izbusis (ume da bude jako neravnomeran). Ni jedan kit nije lepak i ne treba ga kao takvog upotrebljavati.
Burgije od 20mm nemaju i prihvat od 20mm

Recimo imas one kojima se buse rupe za sarke (forstner) u raznim dimenzijama od 15 do 35mm. A i "obicne" burgije se ne prave sa tako debelim prihvatom vec je on najcesce 10 ili 13mm za sve preko 13.
Ajd da u detalje objasnim zasto "ispravljanje" rupe gotovo sigurno nece dati dobar rezultat.
Imas rupu od 12mm koja je ukoso. Kad pocnes da je ispravljas, sa nekom malo vecom burgijom (recimo 13mm) jedna strana burgije ce hvatati za medijapan, a druga ce hvatati "u prazno". Usled toga uvek ce burgija da "povuce" na jednu stranu. Ako mislis da ispravis burgijom od 12mm, dobices elipsu a ne krug. Sad u tu elipsu uguras tipl od 12mm i recimo da ga zalepis epoksidom (koji je jedini dobar za tako velike zazore).
Kad krenes da busis ponovo 12mm, jedna strana burgije ce da uhvati za drvo, druga za epoksid, a ne trecem mestu moze da se desi da uhvati za MDF.
Posto je svaki od ovih materijala razlicit, burgija ce otici tamo gde se njoj bude svidelo, i na kraju ces dobiti neki "decji crtez" od rupe a ne krug.
Da bi to izbegao treba ti dovoljno veliki cep, tako da nova rupa bude samo u jednom materijalu (u materijalu cepa).
Epoksid se prodaje u raznim varijantama (i cenama naravno), a tebi najpristupacnija je ona u "duplom spricu", ima Bison-ovih po radnjama. Ne secam se tacno cene, davno sam paazario zadnji put. Nemoj uzimati onaj od 5 minuta, on brzo veze, ali je slabiji od onog "obicnog".