evo za buduce majstore ko hoce da montira makaze(znao sam da cu osetiti na svojoj kozi):
cena makaza kod andrijasevica kostaju 1200rsd(bogami dobre za te novce)zvao sam za hafelemakaze(cena oko 6000rsd!!!!):o
znaci na kutiji od gornje strane paralela na 80mm i 275mm od unutrasnjeg coska kutijesto za levu i desnu stranu,skinuti federe spustiti makaze i odmeriti razmak rupa za gornji deo(kod mene 140-340mm od spoljne ivice kreveta.eto!!!:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Nisam stigao danas da svratim do drugara.
Lepo izgledaju ove makaze u poredjenju sa onim sto se secam da je on montirao (doduse mozda 90-tih nije ni bilo boljih da se nadje).
Svratio sam sinoc kod drugara.
On je imao problem sto mu je konstrukcija bila preteska za te makaze koje idu na francuz.
Usled toga, ili nisu drzale ili su kidale srafove / cupale ih iz daske.
Zbog toga je koristio makaze za krevet samac i na francuzu, tako da su one ustvari radile samo kao sarke.
mbole wrote:Svratio sam sinoc kod drugara.
On je imao problem sto mu je konstrukcija bila preteska za te makaze koje idu na francuz.
Usled toga, ili nisu drzale ili su kidale srafove / cupale ih iz daske.
Zbog toga je koristio makaze za krevet samac i na francuzu, tako da su one ustvari radile samo kao sarke.
a da se majstor baci u trošak pa da stavi još dva "komata" makaza na srednju pregradu ? čini mi se da će ležaj sam da se digne kad ga pogleda gazdarica ;-))
zavrseno je i na zalost nemoze da stoji sa madracom(koji je momacki tezak)ali se lako dize(da prostite).gazdarica je svesna problema i "zna da su to najkvalitetnije makaze koje postoje":P
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
singer wrote:zavrseno je i na zalost nemoze da stoji sa madracom(koji je momacki tezak)ali se lako dize(da prostite).gazdarica je svesna problema i "zna da su to najkvalitetnije makaze koje postoje":P
pozdrav!!!
Druze, ja upravo pravim jedan krevet 140x200, uzeo sam makaze u andrijasevicu i rekli su mi da mogu i da se kupe samo opruge i da se doda po jos jedna (zato i ima dodatna rupa) u slucaju da je tezi dusek.
Elem trebale bi mi neke strucne konsultacije oko kreveta, pa ako si voljan posto vidim da si iz NS-a?