da li je neko od vas montirao makaze za bracni krevet 160x200,dobro bi mi dosli saveti i neke mere(skice)za razmake rupa i ostalo da se ne igram lutrije i nepravim kojekakva pomagala.
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Zavisno od modela makaza,mi neke povremeno sto uzimamo postavljamo ravno donji deo sto ide u kutijugornji samo spustimo odozgo ali sto kaze Dule valja ti malo i da se igras.
makaze sam pazario u Andrijasevicu(fabrika)moze da se postavi svakako i dublje i plice(nema odredjenog pravila)ja sam postavio tako da su federi u spustenom polozaju fest nategnuti,pa cemo videti sutra kad namontiram kutiju kaku ce pricu pricati,u svakom slucaju hvala na svim "skicama,merama,nacrtima,sablonima".:lol::lol:
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
I kakvi su rezultati, ja isto stavljam tako da su federi maksimalno nategnuti ali imam jedan veliki problem a to je jacina federa!
Dakle makaze koje nabavljam imaju po 2 federa po strani(ukupno 4 na krevetu) i sve odlicno funkcionise na manji krevet ali na bracne kad stavim dusek nema sanse da mogu da drze u podignutom polozaju!
Sasa wrote:I kakvi su rezultati, ja isto stavljam tako da su federi maksimalno nategnuti ali imam jedan veliki problem a to je jacina federa!
Dakle makaze koje nabavljam imaju po 2 federa po strani(ukupno 4 na krevetu) i sve odlicno funkcionise na manji krevet ali na bracne kad stavim dusek nema sanse da mogu da drze u podignutom polozaju!
danas cemo videti kad postavim(bogami i madrac koji ide na nj. je "mastan" ali su ga i masno platili(imaju beogradjani parinja).
Nije me bilo par dana (posao).
Drugar je svojevremeno pravio iskljucivo krevete, pa se dosta igrao sa makazama. Sad je kasno da ga zovem, al videcu sutra.
Koliko se secam, veliki bracni krevet ni kod njega nisu mogle da drze makaze. Uvek je stavljao jednu "motku", kojom se to podglavljivalo, a makaze su samo pomagale da se podigne.
E sad, dal je trik samo u boljim (skupljim) makazama, ili je to bas tesko izvodljivo ne znam, al saznacu.