Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
mbole wrote:PU lak osnovni proizvodjaca tog i tog, tip (naziv konkretnog osnovnog) taj i taj
Toniram ga time i time (ni ja nemam pojma cime se tonira)
Onda ide bezbojni proizvodjaca tog i tog, tip taj i taj
mbole nevredi.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
pu lak poliuretan helios proizvođač-dvokomponentni i bijeli i bezbojni tinta ili koncentrat boje polistuc,što se tiče šifre lakova nisam nešto upratio,koristim i lakove od talijanskih proizvođača "sirca" i"rowea" i sve to p u ,parket lak sve i svašta,auto lak nisam ništa koristio osim metalik baze.ovako nešto slično možete probat sa bojama "granitone" od valpainta preporučujem pogledajte i ako vam se svidi pogledajte video prezentacije potrebno je imati odgovarajući alat http://www.valpaint.it/index.php?lang=en
Vidis da vredi
Cesto se i meni desava u mom poslu, da za mnoge stvari podrazumevam kako ih onaj sto pricam sa njim zna, a tek onda shvatim da me covek gleda "bledo", jer nema pojma o cemu pricam.
ma majstori dragi pregledo sam x tema i sa istih se vratio ko' tele nemam pojma o čemu spikate "nije moj nivo" ajd reko ovo je za njih niš' . volio bih da neko proba pa da to malo analiziramo.,pozdrav