Program Kitchen draw

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Locked
slavijov
Pred-majstorsko zvanje

Program Kitchen draw

Post by slavijov »

Pozdrav svima,Slaviša je iz Kruševca.Bavim se izradom nameštaja i ovaj sajt je pravo mesto za nas stolare.Hteo bih da postavim pitanje u vezi programa Kitchendraw,malo sam se uhodao i solidno radim u njemu,a i nije nešto posebno težak.Samo me zanima da li postoji mogućnost uvoza nekih dezena iz nekog drugog programa (poput Egger-a i Kronošpana) ili dezena u vidu nekog JPG formata.?Pošto je dosta siromašan kada su u pitanju dezeni drveta.Unapred hvala.Slaviša
robert22
Majstor početnik

Post by robert22 »

slavijov wrote:Pozdrav svima,Slaviša je iz Kruševca.Bavim se izradom nameštaja i ovaj sajt je pravo mesto za nas stolare.Hteo bih da postavim pitanje u vezi programa Kitchendraw,malo sam se uhodao i solidno radim u njemu,a i nije nešto posebno težak.Samo me zanima da li postoji mogućnost uvoza nekih dezena iz nekog drugog programa (poput Egger-a i Kronošpana) ili dezena u vidu nekog JPG formata.?Pošto je dosta siromašan kada su u pitanju dezeni drveta.Unapred hvala.Slaviša
Imaš već temu u vezi KD
viewtopic.php?id=249&p=1
Inaće uvoz dekora ide dosta jednostavno. U tablici textures dodaš dekor koji želiš, i pozoveš ga sa mjesta na kojem je snimljen.
http://img522...us/img522/2265/dekori.jpg
Last edited by robert22 on 23 Jan 2010 20:39, edited 1 time in total.
Locked