Chicago Bolts, gde da kupim
Chicago Bolts, gde da kupim
Trebaju mi "Chicago Bolts", ne znam kako se prevodi na Srpski. Gde mogu ovo da nadjem u Beogradu? I kako se zovu na Srpskom?
http://www.leevalley.com/hardware/page. ... 1306,41311
http://www.leevalley.com/hardware/page. ... 1306,41311
Ovakve stvari imas u skoro svakoj radnji gde se prodaju okovi za vrata, šarke, bravice, kant trake, šravovi i šrafčići i ostala sitnež za spajanje iverica, šperpliča u lepe male i velike ormare i police....
P.S.
Možda ne izgledaju ovako lepo kao ovi na slici ali ih ima u nekoliko nijansi.
P.S.
Možda ne izgledaju ovako lepo kao ovi na slici ali ih ima u nekoliko nijansi.
Ne veruj ženi koja laže...
Mislim da su najmanji koje mozes da nadjes fi-5mm.
Tanji od toga ne bi imali mnogo smisla. Recimo za fi-4mm znaci da bi sraf morao da bude M3 sto je vec ozbilno tanko. A za fi-3mm sraf bi trebalo da bude M2, a to je vec skoro "sajdzijska" roba a ne stolarska.
Buvljak NBg, imas toga na svakoj drugoj tezgi koja drzi srafovsku robu.
Tanji od toga ne bi imali mnogo smisla. Recimo za fi-4mm znaci da bi sraf morao da bude M3 sto je vec ozbilno tanko. A za fi-3mm sraf bi trebalo da bude M2, a to je vec skoro "sajdzijska" roba a ne stolarska.
Buvljak NBg, imas toga na svakoj drugoj tezgi koja drzi srafovsku robu.
Pogledacu, hvala.
Fora je sto mi to treba da kvake za vrata. Mozda smjesno djeluje, ali vrata koja su mi izmedju prostorija su od medijapana (il' neka tvrdo presovana iverica, ne znam tacno sta je). E sad prsten, (fi50-60) koji drzi kvaku ima dvije rupe za srafove kroz koje su bili provuceni obicni srafovi za drvo. Kako se vec koriste 10 godina, rupe u vratima su se skroz "pojele", tako da sam nekad iz inostranstva nabavio ova srafove koje sada trazim i spojio kvake sa jedne i sa druge strane vrata (mehanizam brave je dozvolio da se provuku srafovi).
Vrlo vjerovatno da sam pretjerao, ali fi6 ili fi5 bi trebali da odgovaraju. Problem je sto nisam kuci, pa ne znam tacno presjek.
Fora je sto mi to treba da kvake za vrata. Mozda smjesno djeluje, ali vrata koja su mi izmedju prostorija su od medijapana (il' neka tvrdo presovana iverica, ne znam tacno sta je). E sad prsten, (fi50-60) koji drzi kvaku ima dvije rupe za srafove kroz koje su bili provuceni obicni srafovi za drvo. Kako se vec koriste 10 godina, rupe u vratima su se skroz "pojele", tako da sam nekad iz inostranstva nabavio ova srafove koje sada trazim i spojio kvake sa jedne i sa druge strane vrata (mehanizam brave je dozvolio da se provuku srafovi).
Vrlo vjerovatno da sam pretjerao, ali fi6 ili fi5 bi trebali da odgovaraju. Problem je sto nisam kuci, pa ne znam tacno presjek.