U Uradi Sam juce sam nasao keksaricu Varo Power Plus X131 za 70e pa me interesuje da li neko ima iskustva sa POW alatima.Na kutiji pise Made in Belgija a i prodavac kaze da ih ne prave kinezi.Gledao sam na njihovom sajtu i ova zuta serija spada u u profi alat.
Postoji i plava serija ali to je na nivou kineza.
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Ako ti je mašina čvrsta, ne klati se i precizno radi.... onda udri! Javi utiske,.
Da li je bilo rezervnih noževa. Ako jeste, koja je cena? (Trebalo bi da je ok 10€)
Nisam je jos kupio,jer sam imao losa iskustva sa POW plavom serijom koja je g***o (bacene pare).Pored toga, prodavci u Uradi sam u NS-u su prilicno bezobrazni i neusluzni tako da nisam mogao detaljnije da je pregledam.(Zato i pitam da li je neko imao iskustva sa njom)Sto se tice noza,cini mi se da je u kutiji spakovan i jedan rezervni.
Kupljena keksarica.Na prvi pogled je OK.Cvrsta,robusna,ne klati se.Podesavanje ugla i visine u milimetar.Probao na iverici,jelovini,vrbi i na kraju na bukovini.Svuda kao kroz sir (istina,kroz bukvu uz malo "cike i vriske").Nema rezervnog noza u kutiji.Jedino mi se ne svidja to sto na garantnom listu pise 1 godina garancije,na kutiji 2 a na sajtu Varo-a 3 godine.Izgleda da su zastupnici za Srbiju neki indijanci ( firma Praktik alati).Nadam se da necu imati nikakvih problema
Da li si pitao za posebnu nabavku rezervnih noževa? Oni nisu jeftina stavka, pa ako ima po 10 EUR kupuj!
Ja sam juče bio u Uradi sam, Novi Beograd, i tamo nisam video tu keksericu, a tražio sam je. Ni nju ni noževe, a hteo sam malo da dopunim zalihe .
Nozeva nemaju a ni keksova.Zato i kazem za zastupnike da su indijanci.Bavim se mislju da kontaktiram belgijance da vidim moze li se na nabaviti preko njih.Malo sam je popodne testirao i nasao sam zamerku.Papucica/oslonac (nadam se da sam pogodio naziv) joj je kriva na desnoj strani(gledajuci spreda) nekih 3/4 mm.Nemam keksova pa ne mogu da probam kako se uklapaju.Probao sam da stavim "hand-made" keksice i nema odstupanja kada spojim daske.