Ja nisam imao iskustva sa sitostampom na drvetu , ali trebam da radim na stampanim plocicama , pa da klasicna stampa sa pvc bojom, el si radio neki put sa time ??
Inače radim u štampariji pa imam jednostavnije riješenje od sito štampe.Probaj odštampati nešto na laserskom štampaču u invertu,štampani dio stavi na drvo i pritisni peglom.Drži tako 10-15sekundi i eto slike.Sliku lagano prešpricaj bezbojnim lakom i to je to.
Za dr. debu,
Verovatno ovo sto si napisao za stampu sa laserskim stamopacem na drvetu, vazi i za speplocu ili postoji neki jos efikasniji nacin da se direktno na sperlocu prenese crtez (iz ACAD-a). Radi se i o crtezima velike preciznosti koji se koriste za makete.
dr.deba wrote:Inače radim u štampariji pa imam jednostavnije riješenje od sito štampe.Probaj odštampati nešto na laserskom štampaču u invertu,štampani dio stavi na drvo i pritisni peglom.Drži tako 10-15sekundi i eto slike.Sliku lagano prešpricaj bezbojnim lakom i to je to.
Jesi li ovo licno isprobao?....ako je to tako onda moze i u boji ako je laser u boji...jesam li u pravu?
Ja sam stampao na lakiranom drvetu i nisam imao nikakvih problema,probao sam i kao sto rece dr.deba sa stampacem-peglom,radije bih se odlucio za prvu soluciju.
zar nije lakshe digitalna shtampa na drvetu , ako nema bele boje mozesh proci sa 20e po kvadratu , radi Struktura9 za maxi one drvene table sa raznim natpisima ... po meni nije skupo , osim ako necesh neshto serijski da shtancujesh , onda imash sajt difol.co.yu valjda ima sve za shtampu
Dutchman wrote:zar nije lakshe digitalna shtampa na drvetu , ako nema bele boje mozesh proci sa 20e po kvadratu , radi Struktura9 za maxi one drvene table sa raznim natpisima ... po meni nije skupo , osim ako necesh neshto serijski da shtancujesh , onda imash sajt difol.co.yu valjda ima sve za shtampu