Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Posle silne iverice i medijapana pogodio sam zamenu gazista stepenica na metalnoj konstrukciji.Prvobitna gazista su bila od camovine a nova sam trebao napraviti od bukve.U dogovoru sa musterijom kupili smo 7 gotovih gazista od bukve debljine 4 cm,duzine 110 cm i sirine 28 cm.Gazista su jako zahtevna(sto se vidi na slikama),uspeo sam da ih isecem sa boschovom ubodnom od 720w i makitinim frezerom od 860w.Ova gazista su moj prvi dodir sa ozbiljnim drvetom,mogu vam reci,mnogo sam se namucio(slab alat).Dodao bih samo da sam pokupio virus(draz) punog drveta i prava je steta sto nema velike potraznje za takvim namestajem,jer bi u tom slucaju sigurno kupio kombinirku i polako raduckao puno drvo.Gazista su lakirana poliuretanskim lakom,to su mi odradili drugari koji mi farbaju medijapan.
super su gazista..moderan izgled.cini mi se da sma taj dizajn vec negdje vidio.
ali konstrukcija mi je katasrofa teza.ne zbog boje vec lijepa gazista i onda onako obicno zeljezo.strava
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D
Gazišta jesu dobra, ovaj dizajn si vidio na strmim stepeništima u vikend kućama, odavno se koristi. Za cijevi
metalne, valjda će i njih, da kažem presvući drvetom, naravno -ako ima vremena-.
Gaga wrote:Gazišta jesu dobra, ovaj dizajn si vidio na strmim stepeništima u vikend kućama, odavno se koristi. Za cijevi
metalne, valjda će i njih, da kažem presvući drvetom, naravno -ako ima vremena-.
da je moje svakako bi obukao u drvo ili nesto izmislit drugo
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D
Jeli ima neki poseban razlog zašto je dizajn rađen tako da se šarafi vide.
S obzirom na konstrukciju jako lagano se to moglo izbjeći jer ovako po meni cinčani šarafi upropaštavaju dojam masiva.
Sta znam, meni ovi srafovi ne deluju tako lose.
Naravno o ukusima se ne raspravlja, ali meni cak deluju dekorativno, posto su lepo simetricno postavljeni.
Zaboravio sam da vas pitam,cisto informativno,koliko bi ste vi naplatili ove stepenice.Znaci, demontaza starih gazista,pravljenje deset gazista i dva odmora od gotovih gazista iz merkura i montaza istih.Lakiranje ne racunajte,farbari su mi uzeli 60e.
lijep rad, a vala i ta tvoja musterija je mogla bar srediti tu metalnu konstrukciju, tj malo je prefarbati prije postavljanja gazista
da sam ja ovo radio, gazista bih zaserafio odozdo...