Pozdrav svima,
kao što se da videti i po subjeku interesuje me gde da kupim pločasti materijal u Novom Sadu, pri tome da su cene prihvatljive, da rade precizno i da osim ABS kantovanja rade i melaminsko kantovanje?
Da li je neko imao i kakva su Vam iskustva sa Drvoprom-om?
Da li neka od radionica radi prevoz materijala, naravno uz eventualnu doplatu?
hvala unapred!
...pločasti materijal u Novom Sadu?
Ja sam kupovao, ne nešto dugo ali jesam od:
1.ALFA ENTERIJER, Bul.Slobodana Jovanovića 4b, 021/403-902, (Falco i Egger), kantuju i mel. ktr. Dok sam kupovao bili su najpovoljniji. Seku na 1/2 table;
2.STILLES, 021/6-800-919 centrala, 021/6-800-900 maloprodaja, (Falco i Egger ili Kaindl), takođe kantuju i mel. ktr. Cena približno AE.
Imaš tel.pa pozovi za cene. Ako ti treba imam još firmi u Novom Sadu.
Pozdrav
1.ALFA ENTERIJER, Bul.Slobodana Jovanovića 4b, 021/403-902, (Falco i Egger), kantuju i mel. ktr. Dok sam kupovao bili su najpovoljniji. Seku na 1/2 table;
2.STILLES, 021/6-800-919 centrala, 021/6-800-900 maloprodaja, (Falco i Egger ili Kaindl), takođe kantuju i mel. ktr. Cena približno AE.
Imaš tel.pa pozovi za cene. Ako ti treba imam još firmi u Novom Sadu.
Pozdrav
Za dobrog majstora nema lošeg alata
OK, hvala... 
Obisla sam juce sve, i uzela materijal od onih ko mi je dao najbolju ponudu - verovali ili ne, to je art & decor!
verovatno zbog toga sto je velika kolicina, pa daju popuste na ovo-ono, inace nisu najpovoljniji, cak daleko od toga...
i jos jedna stvar - koriste drugaciji softver za optimizaciju nego ostali, jeste da mulja 10 minuta, ali na kraju i broj tabli bude manji nego na ostalim mestima. iskoriscenost perfektna, kao da su kinezi krojili
videcemo kako ce ispasti do kraja, nadam se da ce biti OK
u svakom slucaju, hvala ti jos jednom

Obisla sam juce sve, i uzela materijal od onih ko mi je dao najbolju ponudu - verovali ili ne, to je art & decor!
verovatno zbog toga sto je velika kolicina, pa daju popuste na ovo-ono, inace nisu najpovoljniji, cak daleko od toga...
i jos jedna stvar - koriste drugaciji softver za optimizaciju nego ostali, jeste da mulja 10 minuta, ali na kraju i broj tabli bude manji nego na ostalim mestima. iskoriscenost perfektna, kao da su kinezi krojili

videcemo kako ce ispasti do kraja, nadam se da ce biti OK
u svakom slucaju, hvala ti jos jednom

Last edited by n.g. on 25 Mar 2009 07:48, edited 1 time in total.