Mislio sam na veliku silu u smislu nabavke nove mašine za jedan posao. Ako je već imaš, naravno da ćeš je iskoristiti
Ja i za najmanje pritezanje klap šarke koristim aku šrafilicu.
Kad si već postavio Fein sliku, ajde da postavimo i Bosch
metabo wrote:Video sam jednom prilikom davno (stvarno davno, ali sam zapamtio) da čovek skida kit okruglim nožem (onaj ko točkić).
Danas sam pazario taj nožić u Merkuru (MTech); dobio sam i 5% popusta . Skalpel sa jednim nožem košta 212.80 RSD, a pakovanje 10 rezervnih noževa 634.60 RSD. ( 95 RSD = 1€ ). Najveća dubina reza je 5 mm. Mislim da bi moglo da pomogne oko skidanja kita (predviđen je za lepenku).
Ja sam mislio da sam prvi došao do tople vode! Metabo, ja vro pažljivo pratim šta se dešava na forumu, ali ove malo starije stvari nisam još sve obradio. Trudim se, naime koliko mi još treba do unapređenja ? pozdrav!
Bilo je isto tema ovde i o japanskim testerama kod kojih su zubi u drugom pravcu (kad testeru vuces ona sece) Samo sto decki slabo prate podforum Rucni alati A i koliko vidim slabo ko i postavlja neku temu tamo , kako ide vreme izgleda da ce rucni alat i da izumre