Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
poshto ja ulazim sa fona,jer nemam komp,za pochetak jedna fotka.ubacivacu ih josh,blagovremeno
hvala na razumevanju
metabo: Pošto si sa FON-a, cenim da ti nije problem da analiziraš malo ovaj kod i vidiš kako je malo trebalo ...
Pozdrav. (Ostavio sam ti i tvoj stari kod da bi mogao da uporediš)
Last edited by metabo on 20 Feb 2009 08:46, edited 1 time in total.
Ideja je da se u poruci postavi mala sličica i kad se klikne na nju da se otvori velika. Nemaju svi brz Internet, tako da otvaranje stranica sa "velikim" slikama može a poooooooootraje.
Inače, kuhinja je odlično urađena! Bravo
Hoćeš li ovu levu rupu do zida da zatvoriš nekom lajsnom, da ne zjapi?
kako si rešio odvod za aspirator (šta je iza vrata iznad njega, kad se otvore)?
mbole wrote:Prvo mi je palo na pamet da je iza kuhinje spoljasnji zid, pa je vezan sa zadnje strane. Ali nije posto cevi od grejanja ne verujem da idu napolje.
u pravu si,iza je kupatilo.
aspirator je na filter,investitor nije hteo ni da chuje o ubacivanju nekog drugog aspiratora.
rupa levo od aspiratora ostaje,iz razloga shto struja se dovodi produzhnim,bash kroz tu rupu.jbg i meni je to upadalo u oko,ali... "vezhi keru di ti gazda kazhe"
bojler je niskomontazhni,onaj element skoz desno (onaj visoki) je za ugradni frizhider.sve je od hrasta,i korpusi.frontovi radjeni sa "profil-kontraprofil" glodalom,premazano sandolinom bor,i lakirano.
ne ide meni ovo sa slikama =/ nemam komp,a ne uspeva mi da upload-ujem sliku svaki put...
trenutno radim josh jednu slichnu kuhinju,kad je zavrshim,bice slika (ako mbole bude ljubazan da ispravlja moje kodove)