Izbor poliuretani

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
trivun
Majstor početnik

Post by trivun »

Nisam od početka u toku ali čini mi se da se na ovom forumu polako pojavljuju ljudi kakvih nije bilo. Nekako se mnogo brzo ljute. Čudi me da nisu ovde prepoznali ono što ga razlikuje od drugih, a to je jedna dobronamernost i opuštenost. Možda grešim. Voleo bih da me ispravite ako grešim jer ovaj sajt je stvarno bio jedan jako prijatan kutak.
salchi-ciro
Samostalni majstor

Post by salchi-ciro »

Ja mislim da se ovaj sajt uopste nije promenio,i dalje je prijatan kutak.Ako se nesto zeli reci imaju teme za to.A oko izbora poliuretana mogu pomoci sa lakovima kojim sam radio:Salchi,Sayerlak,Fabbrica,Er-Lak itd
NEX
Majstor

Post by NEX »

Mislim da je korektno pustiti ljude da daju svoj stav o necemu sto su koristili i radili.Mozda nekima to poneki put zapara usi ali i zivot je takav pun prijatnih i onih drugih stvari.Slazem se sa Cirom i zakljucujem sa moje strane da ne treba dizati tenziju i praviti problem tamo gde ga nema.U znak dobre volje pozdravljam Trivuna i zelim da medjusobno razmenimo svoja iskustva u narednim postovima.
Nije nikakva fraza zaista tako mislim.
Da nije tako ne bih za 11 dana napisao preko 100 poruka,to govori da mi je ovde lepo.
No ako sm nekog uvredio na bilo koji nacin,ja mu se iskreno IZVINJAVAM.
Post Reply