evidencija

Softver i projektovanje - pitanja i saveti
Post Reply
vvladimirv
Precizni šegrt

evidencija

Post by vvladimirv »

Nasao sam mali program za vodjenje evidencije projekata, Ima koristan kalkulator i bazu materijala. Mislim da je za sada testna verzija i da je za neki broj prvih korisnika besplatna registracija. Probam pa ako je jos neko zainteresovan evo link. https://inhome-f367.onrender.com/
mbole
Profesor
Profesor

Re: evidencija

Post by mbole »

A prvi zahtev je tvoja mail adresa?

Na "besplatnom" rucku uvek si ti glavno jelo.
LepoJeBitiFin
Majstor majstora

Post by LepoJeBitiFin »

@mbole , za nas iz zadnjih klupa može pojašnjenje šta bi moglo da podje naopako ?
( Na mnogo mesta sam video sl.)
vvladimirv
Precizni šegrt

Post by vvladimirv »

Da, koliko znam za bilo kakvu registraciju treba mejl adresa.
--------------------------- spojene poruke

Registrovao se bez problema, nikakvih posebno zahtjeva. Ima dosta opcija, evidencija projekata po fazama, upozorenja za rokove. Bazu materijala, dvije verzije kalkulatora za projekte. Zanimljivu statistiku, cijena projekata po metru, prosjecna cijena, zarada, marza i sl. Integrisan Ai, skenira ponudu i nove materijale sa cijenom unese u bazu...uglavnom Meni zanimljivo.
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Ako žele da ti daju besplatno, zašto ti traže da se registruješ?
Razmisli, izađeš na ulicu, sretneš nekoga da prosi, a ti mu mahneš sa 200 dinara i kažeš "daj prvo ime i broj lične karte".
drBouz
Majstor stolar

Post by drBouz »

mbole wrote: 19 Mar 2026 21:51 A prvi zahtev je tvoja mail adresa?

Na "besplatnom" rucku uvek si ti glavno jelo.
:D :D

sto bi rekli oni malo juzniji ljudi - "u sridu" :)
vvladimirv
Precizni šegrt

Post by vvladimirv »

Nije besplatna, do kraj mjeseca registorvani imaju polugodisnju pretplatu, posle se mislim placa. 7 eura mjesec.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ako sam nesto naucio za 30-tak godina trosenja interneta... uvek pristupaj bilo cemu sa debelom rezervom, i default je "hoce da me zahebu", a ne "joj sto su fini" :)

Da pocnemo od ociglednog...
Navedeni web site firme https://inhomevv.com/ (u uslovima koriscenja) ne postoji. Samo je domen parkiran na hostingeru.

Domen je registrovan na korisnika iz Litvanije :) i nista od podataka o registrantu nije javno (ime firme koja je vlasnik, adresa za kontakt, odgovorna lica...)

Jedino sto jos postoji je instagram stranica, na kojoj takodje nema adrese.
Najvise lici da je u pitanju firma iz Sarajeva, ali na zvanicnoj stranici te firme nigde ni pomena o ovome.

Sama aplikacija se pokrece sa sasvim drugog servera (ok.. to nije neuobicajeno).

Ovo su uslovi koriscenja:
Konkretno, prikupljamo:

Podaci o nalogu: email adresa, ime, datum registracije
Podaci o korištenju: broj i tip projekata, vrijednosti projekata, rokovi izrade, materijali koji se koriste, dobavljači
Statistika posjeta: koje stranice aplikacije posjećuješ, koliko vremena provodiš u aplikaciji i koje funkcije koristiš — ovo nam pomaže da razumijemo šta je korisno i šta treba poboljšati. Koristimo Google Analytics za ovu svrhu. Podaci su anonimni i ne možemo ih vezati za tvoje projekte ili poslovne podatke.
Tehnički podaci: tip uređaja, browser, IP adresa (standardni server logovi)

Ne prikupljamo: lične podatke tvojih klijenata (osim onih koje sami uneseš), finansijske podatke (kartice, bankovni računi), niti podatke koji nisu direktno vezani za korištenje aplikacije.

Naravno.. cak i za ovo im "verujes na rec", a ako tvoji podaci negde procure, ne mozes bas nista, posto ne znas koga da tuzis.
vvladimirv
Precizni šegrt

Post by vvladimirv »

Svaka cast za istrazivanje. Ne znam, licno sam registovan na mnogo nekih stranica a za te podatke da me pitaju i sam bih im rekao. :) Bitno da karticu nisam registrovao,tu sam oprezan, ostao manje vise. :) U svakom slucaaju mbole,hvala.
vvladimirv
Precizni šegrt

Post by vvladimirv »

Momak iz Sarajeva je pravio aplikaciju,nije nikakav IT strucnjak. Ima manju firmu INHome. Aplikacija je u testrnoj, fazi tako da je besplatna, da li ce se nekada naplacivati ne znam. MIslim da sada paypal uopste i ne radi.
Post Reply