Egger iverica ili lakirani mdf
Egger iverica ili lakirani mdf
Pozdrav
Treba mi savjet iz iskustva
Majstor mi radi kuhinju, komodi otkačenu o zid i ormar veliki i nudi mi egger ivericu i lakirani mdf u istoj cijeni pa me zanima šta je kvalitetnije od ove dvije opcije?
Fronte kuhinje su u oba slučaja lakirani mdf visoki sjaj a ostalo je sve mat bijela boja
Treba mi savjet iz iskustva
Majstor mi radi kuhinju, komodi otkačenu o zid i ormar veliki i nudi mi egger ivericu i lakirani mdf u istoj cijeni pa me zanima šta je kvalitetnije od ove dvije opcije?
Fronte kuhinje su u oba slučaja lakirani mdf visoki sjaj a ostalo je sve mat bijela boja
Vidi cjena za sve ovo je dogovorena da se radi komplet od mdf-a ali majstjor dobio egger u razmjenu i tvrdi da je to dobar tvrd materijal kao i mdf i da neću izgubiti na kvaliteti s tim što fronte kuhinje ostaju mdf visoki sjaj lakirani
Mene zanima da li je stvarno egger toliko dobar i otporan kao lakirani mdf?
Mene zanima da li je stvarno egger toliko dobar i otporan kao lakirani mdf?
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
- LepoJeBitiFin
- Majstor majstora
Ako se koriste odgovarajući holsrafi sigurno se neće iščupati šarke ni iz univera
Last edited by LepoJeBitiFin on 17 Feb 2021 21:00, edited 1 time in total.
ono sto znas da nacrtas znas i da napravis
- maricaiivica
- Moderator
evo ovako otprilike kuhinja visoki sjaj mdf lakirani 3 m, viseći elementi 115, tip on, ublaživači ladica, 4 standardne ladice, izvlačna korpa visine cca 1,8m, urezana led lajsna plus 2m, viseći elementi 70 cm, tip on, ublaživaći ladica, dole 4 velike ladice od po 1 m, urezana led lajsna - cca 1350 eura
ormar 3,27 x 2,55 m, mat bijela mdf s tim da je u jednom kraju uvučen radni stol a u drugom praznina za uvuć krevet - cca 550 eura
komoda viseća 180 x 40 x40 m, mat bijela,mdf, urezana led lajsna - cca 100 eura
plakar 240 x 255 x 60 m, mat bijeli iveral, klizna vrata - cca 700 eura
i ima još radova koje će isti izvodit kao drotanje i farbanje parketa, lakiranje vrata i štokova, klizna vrata za ostavu, sto trpezarijski i 2 klub stola pa je vjerovatno sve skupa malo popustio cijene jer je uslov bio da sve radimo odjednom - cca 4000 eura
ormar 3,27 x 2,55 m, mat bijela mdf s tim da je u jednom kraju uvučen radni stol a u drugom praznina za uvuć krevet - cca 550 eura
komoda viseća 180 x 40 x40 m, mat bijela,mdf, urezana led lajsna - cca 100 eura
plakar 240 x 255 x 60 m, mat bijeli iveral, klizna vrata - cca 700 eura
i ima još radova koje će isti izvodit kao drotanje i farbanje parketa, lakiranje vrata i štokova, klizna vrata za ostavu, sto trpezarijski i 2 klub stola pa je vjerovatno sve skupa malo popustio cijene jer je uslov bio da sve radimo odjednom - cca 4000 eura
- maricaiivica
- Moderator