preko puta metroa u Zemunu ( ili je to N.beograd) na autoputu za N.sad, ima firma koja se takodje zove Metro ali i dodatak "exprt-import" I nema veze sa ovim kes-keri.
Ja sam tu nasao svasta nesto , mnogo sitno pa raspitaj se! Imas i njihovu web prezentaciju, malo guglanja i naci ces
borob wrote:preko puta metroa u Zemunu ( ili je to N.beograd) na autoputu za N.sad, ima firma koja se takodje zove Metro ali i dodatak "exprt-import" I nema veze sa ovim kes-keri.
Ja sam tu nasao svasta nesto , mnogo sitno pa raspitaj se! Imas i njihovu web prezentaciju, malo guglanja i naci ces
Nasao sam prezentaciju, nema u katalogu (najmanji je M5)... sutra cu da ih zovem
Metabo, ako mislis na Srafka u Zemunu blizu zemunske pijace, pitao sam ... nema.
srafovi.com imaju na sajtu sve osim srafova... no dobro... pitacu ih sutra.
boggy wrote:srafovi.com imaju na sajtu sve osim srafova... no dobro... pitacu ih sutra.
Imaš pravo, sajt im je katastrofa! Svega ima, ali nema kontakt telefona (nekada je link prema radnjama bio aktivan...)!
Å rafko ima radnju u Prvomajskoj u Zemunu. Imaju i radnju u Ivićevoj, ne znam za blizu Zemunske pijace.
Sajt koji sam ti dao je njihov Pogledaj bar kontakte pa ih mailuj. Ako ništa ne uradiš, javi pa ću se prošetati do njih, blizu su mi.
boggy wrote:srafovi.com imaju na sajtu sve osim srafova... no dobro... pitacu ih sutra.
Imaš pravo, sajt im je katastrofa! Svega ima, ali nema kontakt telefona (nekada je link prema radnjama bio aktivan...)!
Å rafko ima radnju u Prvomajskoj u Zemunu. Imaju i radnju u Ivićevoj, ne znam za blizu Zemunske pijace.
Sajt koji sam ti dao je njihov Pogledaj bar kontakte pa ih mailuj. Ako ništa ne uradiš, javi pa ću se prošetati do njih, blizu su mi.
U prvomajskoj sam bio i najmanji koji imaju je M4.
p.s. stvarno je tuga da domen www.srafovi.com ima ovako bezobrazno besmislenu prezentaciju. Mogli su da nude alate i na nekom drugom sajtu.
Last edited by boggy on 23 Dec 2008 18:08, edited 1 time in total.
metabo wrote:Sad mi pade na pamet. Da li si možda probao sa Radio klubom na Crvenom krstu. Pretpostavljam da ti šrafovi trebaju za neku muziku, pa k'o velim....
Jesam, samo niklovani, i nema inbusa... ravni krstasti su...
Mislim, ravni krstasti mogu da dodju u obzir kao druga alternativa (sve ostale specifikacije su iste)... ali ni njih ne nalazim...
U fabrici srafova u Pazovi, mogu krstaste da mi bruniraju po zahtevu (inbuse imaju samo do M5)... ali 7000kom odjednom. Nije ni to problem, ako nema drugog nacina... ali bi ipak pokusao da pronadjem povoljniji (gomilaju mi se malo nekontrolisano "ostaci" mojih "nestandardnih" zahteva)
Last edited by boggy on 23 Dec 2008 18:33, edited 1 time in total.
Ajde provericu sutra, ima jedna radnje blizu moje firme, u Vojvode Stepe pri vrhu. Dosta su dobro snabdeveni srafovskom robom. Mada ne secam se da su imali brunirane (imaju dosta toga od prohroma).
Bio je i jedan lik na buvlajku, negde dosta pozadi iza svih onih krpica, sa strane prema Savi, koji je drzao crne odnosno brunirane srafove.
Pada mi na pamet da zovnes Ejot, oni su na Novosadskom putu i prave srafove http://www.ejot.com/ejot.de/EJOT_Serbie ... ng__en.htm
mbole wrote:Sad sam svracao do radnje i na zalost nemaju. Najmanje sto su imali je M4 i to u prohromu.
"Resio" sam problem tako sto cu da ih kupim u Nemackoj... ali ako neko slucajno vidi doticne srafove igde... nek javi ovde... mozda nekom bude trebalo.