Forum stolarske radionice / Reklamiranje na sajtu

Forum stolarske radionice

POPUNITE LOKACIJU U PROFILU!

Mesto okupljanja pravih stolara i onih koji će to postati :)

Niste prijavljeni.

#1 11.03.2009. 11:39:50

metabo
Gost
Iz: Zemun
Registrovan: 05.02.2008.
Poruke: 46

Reklamiranje na sajtu

Evo teksta koji niste pročitali prilikom registracije, a vezan je za reklamiranje na sajtu:

3. ako ste došli da se REKLAMIRATE, obratite se vlasniku sajta, u slucaju da se reklamirate, a poruka vam je obrisana, nemojte se cuditi, ne, cudite se malo zasto vam je obrisana poruka

Dakle, reklamiranje je zabranjeno smile

Ono što je dozvoljeno je da u svom profilu, u odeljku licni, unesete adresu svog veb sajta. Link prema ovoj lokaciji će se pojaviti kod svake vaše poruke, ispod vašeg korisničkog imena.

Verovatno ste primetili da u profilu možete uneti i potpis. Nemojte ovo polje zloupotrebljavati za bilo kakva reklamiranja i stavljanje linkova prema drugim sajtovima.

Stigosmo i do onog što je najteže definisati: kada je neki post reklama, a kada informacija?
Postovi koji ukazuju na neke druge lokacije, sa tačnom adresom i objašnjenjem, zašto se "linkuje" baš ta adresa nije reklama. Naravno, taj post mora da ima veze sa temom o kojoj se govori. Linkovi prema početnim stranicama nisu poželjni jer oni, obično, ne daju konkretne informacije o temi i proizvodu o kojima je reč.

Eksplicitno reklamiranje vaših usluga i proizvoda (za sada) možete ostvariti u posebnim konferencijama, koje su otvorene samo za tu namenu. Reklamne poruke u vašim postovima shvatite kao "mali oglasi".

http://www.stolarskaradionica.com/forum … m.php?id=9 (Razmena, prodaja)
http://www.stolarskaradionica.com/forum … .php?id=14 (Gde da kupim?) i

Ni ovde nemojte preterivati. Ni kod babe nema džabe smile . Ne zaboravite da ovaj sajt nije prvenstveno namenjen ličnom oglašavanju i reklamni prostor shvatite samo kao dobru volju vlasnika da REDOVNIM I AKTIVNIM članovima omogući da lakše prodaju neki svoj proizvod ili uslugu ili da povoljnije dođu do nekog komada alata. Reklamni postovi mogu biti obrisani bez bilo kakvog upozorenja ukoliko procenimo da je JEDINI RAZLOG ČLANSTVA REKLAMIRANJE.

Firme koje bi da se reklamiraju to moraju i da plate. Valjda to ne treba elaborirati cool

Dodao Metabo, 30/05/2009
Evo i link prema jednoj diskusiji na zadatu temu: http://www.stolarskaradionica.com/forum … 739#p15739

Offline

 

#2 09.02.2010. 10:26:32

metabo
Gost
Iz: Zemun
Registrovan: 05.02.2008.
Poruke: 46

Re: Reklamiranje na sajtu

Šta je provizija?

Provizija je naknada koja se plaća posredniku za uslugu nakon obavljenog nekog posla. Plaća je kupac ili prodavac koji se koristio trgovačkim posrednikom za nabavku ili prodaju robe, usluga ili plaćanje. Uobičajeni iznos je 5% vrednosti ostvarenog posla.

Mislite malo o tome.

Offline

 

Podnozje foruma

Powered by PunBB