Rucna kanterica i Corpus 4 Standard

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
Post Reply
Kole-Stolar
Majstor majstora

Rucna kanterica i Corpus 4 Standard

Post by Kole-Stolar »

Kolege stolari, prodajem ručnu kantericu Felder eco forku 200 plus
Mašina je korišćena ali je potpuno ispravna i očuvana kao nova !
Cena: 1150e
Više info na:

Ručna kanterica felder eco forka 200 plus - KupujemProdajem

Prodajem ručnu kantericu Felder eco forka 200 plus (novi model), korišćena i očuvana bukvalno kao nova. Uz kantericu dolaze i dva tipa lepka koji su namenski za ovakav tip kanterice, čistač lepka, originalni kofer za transport kao i postolje za stacionarni rad kao i uputstvo na Srpskom, Tehničke karakteristike: Voltaža 1x230V , 50/60Hz Debljina trake 0.4-3mm Maksimalna debljina panela 10-60mm Unutrašnji radijus od 25mm Posuda za lepak 400cm3 Vreme grejanja lepka 4min. do 120° C Temperatura 120-200° C (Digitalni regulator temperature) Podešavanje brzine 2.0-6.0m/min varijabilno Težina 8,8kg Dimenzije (LxWxH) 340x300x350mm Cena: 1.150eur Moguće plaćanje preko računa ! Za dodatne info pozovite: 062-97-66-215

Software corpus 4 Standard sa izvozom za wintabletae marretu kao i druge sfotware za optimizaciju
Koristan software ali meni prosto više nepotreban....
Cena: 2000eur
Više info na:

Software Corpus 4 Standard sa izvozom za wintable marretu - KupujemProdajem

Prodajem trajnu licencu za software Corpus 4 Standard sa dodatnim modulom za export u csv za wintable marreta i ostale softwaree za otpimizaciju. Uz program dolazi video obuka za korišćenje, mnogo napravljenih modela, baza okova, tablice za izračunavanje koje sam prilagođavao svojim potrebama a koje su se odlično pokazale u praksi kao i sve ostalo što posedujem uz ovaj software. Cena: 2 000 eur Moguće plaćanje preko računa ! Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati putem telefona: 062-97-66-215 !

Za dodatne info rado ću vam odgovoriti ovde na forumu ili me kontaktirajte na: 062-97-66-215 !
Kole-Stolar
Majstor majstora

Re: Rucna kanterica i Corpus 4 Standard

Post by Kole-Stolar »

Kanterica otišla..
Dule
Moderator
Moderator

Re: Rucna kanterica i Corpus 4 Standard

Post by Dule »

Ma otiće i korpus, samo lagano
Post Reply