Potreban savet i pomoc

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
Post Reply
Stevan83
Dodavač alata

Potreban savet i pomoc

Post by Stevan83 »

Pozdrav drustvo.Nov sam na forumu tako da nisam siguran ni da li ova tema pripada ovde.Potrebni su mi Vasi saveti oko sledeceg.Pa da pocnem od pocetka.Posedujem stolarku radionicu desetak godina.Zadnjih par godina sam zanemario taj posao jer sam se preorjentisao na gips kojim se takodje bavim godinama.Sada planiram da idem u inostranstvo na duzi period,vise godina,pa sam razmisljao o prodaji radionice jer mi je novac potreban za kupovinu alata u trenutnom poslu.Tako da mi je potrebna Vasa pomoc da li mozda znate nekoga ko vrsi otkup stolarskih masina,a da naravno ne potceni masinu?Posedujem kombinirku Arsenije Spasic Zajacar sa 5+3 operacije,kupljena je nova 2003 godine i u odlicnom je stanju.Takodje imam i tokarski strug ali nije kopirni.Nadam se da mi neko od Vas moze pomoci.Hvala Vam unapred.
savak
Majstor početnik

Post by savak »

Postavi slike i napiši cenu. Da se vidi šta se prodaje.
Stevan83
Dodavač alata

Post by Stevan83 »

Slike cu pokusati da postavim veceras,nadam se da cu uspeti,jos uvek ne znam kako to sve funkcionise. Strug bih prodao za 250 evra a masinu za 3500 evra.
Mice Vranje
Zarezivač olovaka

Post by Mice Vranje »

zainteresovan sam za kombinirku, javi se na 0640062474 pozzz
Last edited by Mice Vranje on 26 Oct 2014 18:32, edited 1 time in total.
Post Reply