Vlasnik picerije za koga sam radio ove setove klupa i stolova ,menja lokaciju i namenu lokala,pa je resio da ih proda...
Cena kompleta (sto dve klupe i stolica)od tresnjinog drveta iznosi 500 evra to jest 1500evrica za tri kompleta i stakla na stolovima...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
Da li neko ima nacrt za ove stolice i sto? Imam naručenu jednu grnituru za izradu a nemogu da iskopam nacrt na googlu. Bio bih veoma zahvalan ako bi neko postavio neki link ili još bolje nacrt za izradu!
Видиш по првом посту ко их има...
Видиш по томе што ћути да их нећеш добити...
Такав је живот - често не добијеш оно што ти треба!
А добијеш и кијавицу и грип и....
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
ZASto wrote:Nadam se da si PROČITAO naziv teme Unikatne klupe i stolovi za pivnice itd... zvecanac nacrtao i napravio. Å to bi ti dao "'leba bez motike"???
A pored kijavice, gripa, ... možeš da dobiješ i prezir.
Koliko vidim, a čini mi se da vidim dobro nigde nepiše da ih je član zvečanac nacrtao. Piše da vlasnik picerije za koga ih je napravio menja lokaciju i namenu lokala. Nacrt za te stolice sam našao negde na netu (tad mi nije trebalo), sad ne mogu da se setim gde. Da si čitao moj post do kraja video bi da sam tražio i neki link ako neko ima. Ti možda ne bi pomogao ljudima, ja svakako bi. I niko ovde netraži "leba bez motike". Moje pitanje sigurno nije postavljeno na adekvatnom mestu, postavljeno je zbog zvečancovih slika da ljudi lakše vide šta mi treba.