Prodajem bansek i rucne frezere

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
Nam
Zarezivač olovaka

Prodajem bansek i rucne frezere

Post by Nam »

Bansek prodat, ostala samo jos ova dva rucna frezera.

Prodajem i dva rucna frezera, jedan je manji od 500W, drugi veci od 800W.Sa ovim drugim ide i par nozeva i komplet kutija i oprema.

Broj telefona za kontakt: 064/215-4908 Marko.Takodje mere i pitanja za frezere, preko telefona ili na mail uz slike.
Last edited by Nam on 31 Dec 2013 22:21, edited 1 time in total.
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Прочитајпа пробај
Видећеш није тешко
viewtopic.php?id=212
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
Nam
Zarezivač olovaka

Post by Nam »

Image

Image

Image
Nam
Zarezivač olovaka

Post by Nam »

Image

Image

Image

Image

Hvala druze puno na pomoci.
Nam
Zarezivač olovaka

Post by Nam »

I evo frezera.Prvi je manji od 500W, vidi se na slici karakteristike.A drugi je veci 800w, u kompletu je sa svom opremom i kutijom i par nozeva.
Image
Image
Image

Image
Image
Image

Ovo su samo ugrubo slike, da se vidi koji je frezer, detaljnije cu poslati na mail, koga bude zanimalo.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Nam wrote:Prodajem bansek:
...
i precnik tockova je 15cm.
Nesto mi mnogo malo deluje 15cm, i sa slika a i inace bi to bilo zaista malo. Jel si siguran da je to precnik a ne poluprecnik?
Kolika je duzina lista?
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Гледам слике и упоређујем са циглама иза машине.
Посебно трећа слика...
Nam
Zarezivač olovaka

Post by Nam »

Jeste, precnik je 15cm, takvi su tockovi, al verujem da moze da se promeni, kome odgovara.A dubina secenja je 300mm.

Feniks..I sta sa ciglama?
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Кад негде нема димензија тада ми, извесни и појединци покушавамо да добијемо мере упоређујући са нечим што је на слици а знамо му димензије. Ако је цигла дугачка 25 см а дебела 6 + 1 см малтера може се отприлике створити представа о димензијама те машине.
јначе на питање "Feniks..I sta sa ciglama?" најлогичнији одговор би био "Са циглама... се зида...!"
Nam
Zarezivač olovaka

Post by Nam »

Nema frke druze, mere su ti na pocetku, a i po tvom, imas 13 cigli od ploce do vrha, to je 91cm i ispod imas jos 79 cm i eto ti 170cm.A dubina secenja ti je 300mm maksimalna.Za sve sto te zanima, pitaj, jer verovatno sam ja i neke mere preskocio, pa rad sam za komentar o tome, da bi svima bilo lakse.Pozdrav.
Last edited by Nam on 26 Dec 2013 15:17, edited 1 time in total.
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Све је то лепо што пишеш али...
Професор је поставио као проблем димензију точкова - јеси написао 15 см али ја још нисам видео бандсек са тако малим точковима да може да сече нешто дебљине 30 см
А "машине" са толиким пречником точкова (само што не могу да секу дебљину од 30см) се у радњама продају за 70€ па на више - зависно од произвођача.
Чини ми се да ће тешко наћи нови дом са тим димензијама а том ценом. Но то је већ друга тема - твоја машина и ти имаш право да је цениш колико хоћеш.
Nam
Zarezivač olovaka

Post by Nam »

Image
Image

Druze, nisam znao da od tockova zavisi sta moze da se isece.Sem, ako nisam u toku, pa sad zavisi, sto veci tocak, vise sece.Ja sam druze vecinom vidjao banseke bez tockova, a naknadno su nadogradjivani.Ovo je tako kupljeno, nije nam bilo potrebno da idemo sa njim od kuce do kuce, pa da secemo ili nesto slicno.Imao je svoje mesto u radionici i tu je bio, tockovi bi sluzili samo, da bi se preterao na neko drugo mesto, kad je trebalo.I ni jedan bansek ne stoji na tockovima, nego tockovi tek kad se nagne unazad, da bi se pregurao ili dogurao negde, dodiruju zemlju.A kao neko ko je sa dedom prosao pola Evrope, bas sa razlogom oko stolarskih masina, mogu da ti kazem, da sem pravljenih, iz fabrike ne izlaze bansekovi, koji imaju tockove kao peglica ili nesto slicno.A ako nisi zainteresovan, nemoj da prepricavas tudje postove ili da zapocinjes raspravu, jer ti je dosadno ili mislis da znas sve oko toga.Prvi put, kad si omalozavao, nisam reagovao, al stvarno nije uredu, nametati nekom nesto, sto em nije tacno, em nisi radio nikad na toj masini, da znas kako i sta moze.A te cene sto ti navodis, nisu vise ni za stolne bansekove, one male.Opet ti se zahvaljujem na komentaru, al ostavi mesta za ljude koji su zainteresovani, da pitaju nesto.Uzgred, kad bi procitao prvi moj post, video bi da pise da je cena 400e, al MOGUC DOGOVOR.Pozdrav.
Last edited by Nam on 26 Dec 2013 17:02, edited 1 time in total.
nuvolari
Šegrt

Post by nuvolari »

Zdravo ovde se ocito radi o nesporazumu jer drug nam ne misli o pogonskim vec o tockovima za transport banseka pozdrav
Nam
Zarezivač olovaka

Post by Nam »

Na njih sam i ja mislio.Zato sam i rekao, da nisam znao da od toga zavisi koliko sta moze da se sece.Tako je kupljeno, nije deda birao sa sto vecim tockovima, vec da mu odradjuje posao.Pozdravljam i ja tebe i hvala za komentar.
Nam
Zarezivač olovaka

Post by Nam »

mbole..A ako si mislio na pogonske tockove, oni su 40cm.
Post Reply