Prodajem pocket hole jig jer imam viška,dok je ovaj stigao ja sam drugi već nabavio.Slika je originalna,nije sa neta.Čaura na jig-u su zamenjive i promera su f6,f8 i f10mm.Cena je 15 eura
Da treba i ovakva burgija ali ona nije išla uz ovaj komplet.Takvu burgiju sam dobio uz dr. komplet uz koji idu i šrafovi,tiple,stega i mnogo veća cena.
Na mnogim mestima nije ni bitno sto ostanu rupe, posto se ne vide (recimo veznici za gornju plocu elementa).
Za mesta koja su vise izlozena pogledu, postoje cepovi, a nije ih tesko ni napraviti.
Ja sam se snalazio tako sto sam pravio dodatnu cauru koja ulazi u originalnu, a pravljena je za tanku dugacku burgiju (4mm).
Druga varijanta je nahvatati nekog ostraca da ti preostri obicnu burgiju.
Od kad sam napravio sablon, svaki put kad radim veznike za donje elemente.
Spoj je spolja nevidljiv, a lakse je nego da ga tiplujem, keksam, lepim...
Pored toga, cesto je bas zgodno resenje za neke "budzevine". Gde god neku letvu moras da prisrafis celom za neku povrsinu, a ne moze sa druge strane, bilo zato sto nije dostupno, bilo zato sto ne sme da se vidi sraf.
Malo je teze naci odgovarajuce srafove, posto oni sa konusnom glavom nisu odgovarajuci. Treba ti poluokrugla glava, to jest da povrsina kojom sraf steze bude ravna. Konusna glava hoce da rascepi ivericu.
A te šrafove kad tražim u gvožđari kao da tražim rezervne delove za space shatl.Jednom sam kupio, u Italiji, kutiju dobrih šrafova ali su mi carinici sve oduzeli,jer ipak je to šraf od 30mm pa bih mogao sa njima da izvedem terorističku akciju.:pucko:
"..Prodaj sve osim blanje i kreni,drugom stranom Jablane kreni.."