Nova DeWALT DC732 14,4V akumulatorska busilica/zavijac. U originalnom koferu sa dve baterije i brzim punjacem koji puni za 40 min. Donesena iz Nemacke proizvedena za njihovo trziste.14,4V. Prihvat burgije od 1,5-13mm. Busilica ima 2 brzine rada motora i 17 polozaja na futeru.
Svi zainteresovani mogu da se jave oko daljeg dogovora u inbox.Za sve clanove foruma cena je 130 evra mislim da je to vise nego povoljno. Pozdrav.
Prvi put ostavljam oglas na forumu,nadam se da je sve u skladu sa pravilima.
Last edited by StolarBastovan on 27 Mar 2013 22:20, edited 1 time in total.
Nadam se da su svi koji su uzeli srafilicu zadovoljni i da ce ih dobro i dugo sluziti. Za nekih nedelju dana bi trebalo da dobijem jos alata iz kategorije ``profi`` Sto busilica,sto glodalica i ger testera. Pozdrav
StolarBastovan wrote:Nadam se da su svi koji su uzeli srafilicu zadovoljni i da ce ih dobro i dugo sluziti. Za nekih nedelju dana bi trebalo da dobijem jos alata iz kategorije ``profi`` Sto busilica,sto glodalica i ger testera. Pozdrav
Ja da se pridružim zadovoljnim kupcima
Mogu da kažem da je mašinica EXTRA i da je pravi profi alat. Taman sam spremio parice da kupim Metabo Powermax, ali eto. Ne kajem se nimalo.