Horizontalni formatizer
Horizontalni formatizer
Kupujem (fabricki) horizontalni formatizer sa predrezačem,sa kolicima preko 3m.
ovakva je moja http://newdesign.sk/wp-content/uploads/ ... M-3200.jpgslavijov wrote:Singer da vidimo tu masinu i testeru,mozda je to prava roba za mene...
cenim je 8000e

nova je 9500e :butter:
testera je ova viewtopic.php?id=4493
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Jako dobra masina, imala je takva na ovom zadnjem sajmu,zaboravih tacno cenu da li bese sedam ili osam hiljda evra (bez pdv-a).A isto sam zaboravio da upisem za formatizer od 3000-4000 evra.
Last edited by slavijov on 27 Nov 2012 20:43, edited 1 time in total.
za 3000-4000e nazalost u srbiji neces kupiti masinu nikakvu(ili rastelovanu tj razbucanu koja ce ti odneti brdo para da je doteras u pogon):|
"preko" mozes naci za te pare ali dok stigne ovde opet si na istom.
tek za 6500-7000e mozes naci nesto da radis godinama bez ulaganja .:prs:
"preko" mozes naci za te pare ali dok stigne ovde opet si na istom.

tek za 6500-7000e mozes naci nesto da radis godinama bez ulaganja .:prs:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Sve ja to razumem,ali kada je covek starter,onda ide i taj problem sa pocetnim kapitalom gde na osnovu dzepa i mogucnosti masine,trazis istu.Tako da sam bio prinudjen da kupim polovnu masinu,sada me zanima ko je najpovoljniji od prodavaca reznih alata,potrebna mi je testera i dvolisni predrezac.A ujedno i pitanje za one koji imaju kantericu,kojim je kompresorom obicno opsluzuju,mislim na litrazu,kanterica je srednje velicine holz her 1404.?
Formatizer je 2000 godiste.Ona je neko koleno iza tvoje.Ok jole,ako je proverena roba onda moze broj.Ne znam da li neko zna ko ima ove freudove?
Last edited by slavijov on 18 Jan 2013 20:07, edited 1 time in total.
- maricaiivica
- Moderator
Na kanterici se obicno koristi 60-80 litara kompresor.slavijov wrote:....A ujedno i pitanje za one koji imaju kantericu,kojim je kompresorom obicno opsluzuju,mislim na litrazu,kanterica je srednje velicine holz her 1404.?
Na ovim novim veeelikim i vise zato sto ima mnogo vise pneumatskih elemenata.
Duletova mezimica, mala Cehisa ep-7 nije htela da krene u rad sa malim kineskim kompresorom od 20-ak litara

U pitanju je ovaj formatizer (slika je sa neta) i kanterica ima na sebi makaze,dve testere za odsecanje i frezere.Dvoumim se izmedju 50 i 100 litara a razlika u ceni je dupla.

Last edited by slavijov on 08 Mar 2013 19:35, edited 1 time in total.