Vakum presa membranska,monofazna

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
Post Reply
Dule
Moderator
Moderator

Vakum presa membranska,monofazna

Post by Dule »

Dragi moji prijatelji :)
Moj novi proizvod je pred vama,Hladna membranska vakum presa ;)
Dimenzijski ista 2800*950mm(spoljnih gabarita),
I dalje sam ostavio vakum pumpu od 16m3 protoka(bolje da ima nego da nema),
membrana je sa mogućnošću razvlačenja od 6puta i ciklus traje malo duže.(ostao je pištavac na kraju ciklusa,tako da sigurno nećete propustiti da stavite nove komade)
Izuzetno mala potrošnja struje i radi na 220v(monofazna)

Na slikama se vidi kako izgleda(namerno smo je ofarbali u zlatnu boju,svaka sličnost sa zlatom je namerna ;) ) i Uživajte

Image

Image

Image

Normalno za cenu pozovite :prs: ;)

ps.voleo bih malo i komentara
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

jel mogu da je pozajmim i vratim kad odradim posao ?:ongel::krama:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Od kog materijala je gornja folija (ovo na ramu prese)?
Last edited by velja on 19 May 2012 07:35, edited 1 time in total.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

sigern
jel mogu da je pozajmim i vratim kad odradim posao
Singer,kako da ne samo sam siguran da kada završiš posao ima da odlučiš da zadržiš presu :tummenupp:

velja

Od kog materijala je gornja folija (ovo na ramu prese)?
Veljo toliko znanja nemam :rodna: ,neka smesa koja se razvlači za medalju do 6puta svoje površine i jaka za nepoverovati.
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

velja wrote:Od kog materijala je gornja folija (ovo na ramu prese)?
To je nesto na ovu temu http://www.termoplast.rs/default.asp?SIF=52 samo sto se Duletova pokazala za 2 klase bolja (rastegljivija i dugotrajnija)
ivanob1
Majstor majstora

Post by ivanob1 »

Dule, ta pumpa od 16m3 na sat za koliko vremena napravi dovoljan negativan pritisak u presi? To bi trebalo da je oko 266 litara u minuti. Po nekim specifikacijama za presu te velicine za krivolinijsko lepljenje treba 5 cfm (140l) dok za presovanje ploca oko 3cfm (84l). Pretpostavljam da je ta pumpa bas predimenzionirana.
Last edited by ivanob1 on 08 Apr 2014 16:23, edited 1 time in total.
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

jbg zaboravih juce da popricamo na temu prese mozda ima jedan kolega iz petrovca zainteresovan pa se cujemo ovih dana da vidimo sta i kako
i da usput gazda je odusevljen garnituricom
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

ivanob1
Dule, ta pumpa od 16m3 na sat za koliko vremena napravi dovoljan negativan pritisak u presi? To bi trebalo da je oko 266 litara u minuti. Po nekim specifikacijama za presu te velicine za krivolinijsko lepljenje treba 5 cfm (140l) dok za presovanje ploca oko 3cfm (84l). Pretpostavljam da je ta pumpa bas predimenzionirana.
Sve si u pravu,ja to stavljam tako(odnosno i veću) zato što moje prese rade po dvadeset četri sata na par mesta,tu je bitno i da se uradi i da se ne izgori pumpa,ako nemaš problem sa "čekanjem" sasvim je ok i manja pumpa.
miloscale
jbg zaboravih juce da popricamo na temu prese mozda ima jedan kolega iz petrovca zainteresovan pa se cujemo ovih dana da vidimo sta i kako
i da usput gazda je odusevljen garnituricom
Pa kada je uvek neko kratko vreme,mada popni ga u kola i izvolite,
drago mi je da se gazdi svidelo :)
ivanob1
Majstor majstora

Post by ivanob1 »

Ma ja rekoh da proverim, posto planiram da napravim nesto za hobi upotrebu. Koristio bih onaj vacuum generator za kompresor. Mada ima i njih koji mogu da guraju i do 120 l u minutu, tako da verovatno moze i za ozbiljinje stvari. Ne vidim nigde cenu hladne prese. Jel to tajna? Rekoh da vidim da li mi se isplati da pravim.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Isplati se da pravis, ipak ja moj rad moram da naplatim.
Cena je 2200€ ali ako pravis pravi toplu i na ovu smo kupcu dodavali grejace i kupolu....
ivanob1
Majstor majstora

Post by ivanob1 »

Pa recimo da li je kod tople prese prednost samo vreme susenje lepka ili ima jos nekih prednosti?
exinterijer
Šegrt

Post by exinterijer »

ivanob1 wrote:Pa recimo da li je kod tople prese prednost samo vreme susenje lepka ili ima jos nekih prednosti?
Ima i to velike prednosti, kvalitetnije zaljepi furnir, tako kad skidas visak furnira sa stoka, lajsne nece ti se dogoditi da ga na krajevima odljepi.
radili godinu dana s hladnim ciklusom, a sad sa grijacima i deset puta zadovoljniji
Post Reply