Noz za abrihter sa glavom za cirkular

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
Post Reply
amos
Zarezivač olovaka

Noz za abrihter sa glavom za cirkular

Post by amos »

Komplet nosac za dva noza sirine 40cm na osovini, sa lezajevima, duplom remenicom sa jedne i glavom za cirkular sa druge strane. Jako masivan, kao da je skinut sa ruskog tenka :)

Stoji dugo, nije koriscen sigurno 25 godina, a pre toga koriscen malo, za kucne potrebe, nikad profesionalno.

Nemam pojma koliko vredi, niti koliko da trazim, a selim se pa zelim da ga prodam.

Dodacu sliku kada ga otprasim i ocetkam :)
DEJANP
Moderator
Moderator

Post by DEJANP »

amos wrote:Komplet nosac za dva noza sirine 40cm na osovini, sa lezajevima, duplom remenicom sa jedne i glavom za cirkular sa druge strane. Jako masivan, kao da je skinut sa ruskog tenka :)

Stoji dugo, nije koriscen sigurno 25 godina, a pre toga koriscen malo, za kucne potrebe, nikad profesionalno.

Nemam pojma koliko vredi, niti koliko da trazim, a selim se pa zelim da ga prodam.

Dodacu sliku kada ga otprasim i ocetkam :)
pored slike dodaj i odakle si. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
amos
Zarezivač olovaka

Post by amos »

Novi Sad

Evo sad sam ga ocistio. Kakav je to materijal! Od toliko celika bi kinezi napravili bar 20 komada :)

Nista se pomerilo nije. Ima jedno 50 kila sigurno. Cale kaze da je pravljen po porudzbni pa je zato tako masivan i od extra materijala.

Ne mogu da prebacim sa mobilnog slike, videcu za par dana da ih napravim necim drugim. Mogu jedino da posaljem MMS nekom od vas pa da ih stavi na forum.

Nego, kol'ko to moze da vredi? :)
Last edited by amos on 28 Sep 2010 15:32, edited 1 time in total.
peradetlic
Majstor majstora

Post by peradetlic »

pa ne baš puno zato što je sa dva noža imao sam takav abrihter sa takvom glavom na kraju sam ga rasturio a glavu prodao kao staro gvožđe
za hobiste ja jako velika glava a za profi nije
jedino da neko uleti pa kupi ko se ne razume
za sve je kriv Toma Sojer
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Trebalo bi da ima makr tri noza, mada moze da se obradi pa da ima 4 noza ako nekom treba!
Nego slikaj ti to da ljudi vide o cemu se radi!
Post Reply