Napravio sam rundalicu za stapove pre dosta vremena i tada sa njom uradio jedan veci posao. Posle toga je ponekad koristim za izradu tipli 14mm za svoje potrebe. Sad mi vise nije bas toliko potrebna pa me zanima da li koga interesuje. Moze da uradi za smenu oko 800m stapova ako su dobro pripremljeni. Da dodam jos da sama vuce stapove.
Potrazi po "radionici" cini mi se a je neko trazio da kupi masinu za stapove za metle!
Ne znam za sta bi jos bila upotrebljiva ta masina posto su one drvene garnisle prevazidjene!!! Bar ja tako mislim!
Pokusacu ovih dana da okacim sliku ali sam prvo hteo da vidim ima li zainteresovanih. Inace sam rdio stapove 16mm za neku firmu koja je proizvodila kancelarijske korpe za otpadni papir i bile su sklopive.
Last edited by runer on 07 Mar 2010 18:45, edited 1 time in total.
Pravljena ali solidna. Ifabricku je neko napravio. Samo sto fabricke nemas polovne ispod 1500 evrica. Ja sam moju iskopirao po sepahovoj samo sto moja nema na prednjim valjcima vucu vec na zadnjim. Ja sam je uradio za jedan veci posao koji je ona odradila bez problema. Slikao bih je ali je pokrivena pod supom a vani je hladno pa mi se ne izvlaci.