Treba vam štogod? Menjali bi nešto? (samo za članove)

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
kronos1
Zarezivač olovaka

Post by kronos1 »

napominjem da je sa kombinovane abrihter masine skinut deo ono pokrenetnog postlje sto sluzi za manipulisanje kod glave od burgije,posto na jednoj strani ima cirkular a na drugoj glavu busilice,zatim bansek je fiksan dakle zasrafljuje se za podlogu a onaj motor sto sam naglasio da je njegov je ogroman,one tezgle stolarske su jedna nova,donja,koriscena oko pola godine,a druga gornja je starija,ta je koriscena oko 5-8 god,ono sto se nalazi iza lestvi je kombinovana masina,kamen za ostrenje nozva testera itd,i kad se prebaci kais sa motora onda je strug za drvo duzine do 2m,manipulisanje je do 2 m,i ima jos masina za obradu kaca i buradi i to ima dve slike i isto masina ima motor na sebi,a ona slika gde je zeleni deo sa abrihtera je ustvari taj deo koji treba da se zasarafi na abrihter masinu alli je skunut da bi se mogla masina uglaviti u garazu....ako ima ko pitanja eto....ali mene sada interesuje koliko bi se to cenilo sve,i onda eventualno prodavao ako bi se pozitivno dogovorio sa kupcima....hvalA
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

prodaje li ko MIO STANDARD ?
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Ja
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
kronos1
Zarezivač olovaka

Post by kronos1 »

I jel bi imao ko da mi podeli neki savet ili predlog vezan za prethodne postove?
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Na sta konkretno mislis?
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
kronos1
Zarezivač olovaka

Post by kronos1 »

velja wrote:Na sta konkretno mislis?
na slike koje sam postovao na prethodnoj strani i na mom dugackom postu vezanom za to.
goga
Precizni šegrt

Post by goga »

pajja wrote:eeeeeeeeeee kod njega nisam radio, znam tipa bez zezanja, vec duze vreme ja na carini ali u Gradistu - mafioza valja automobile
ajd' pa kad opet budes dolazio potrazi me u jedrilicarski klub, tu odmah pored
A ko ne valja automobile u gradistu sa carine,ja sam iz gradista
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

na zameram nikom nista, svako se snalazi kako zna i ume, i ja bi mnoge stvari radio kad bi mogo i kad bi mi isle od ruke.
kad se vuko benzin iz Rumunije (zarade su bile od 500 do 5.000 maraka za noc) imao sam tri pokusaja sverca
1. probusio sam sve rezervne gime na autu, cak i dve pozajmljene
2. uzeli mi auto na carini - i naravno vratili posle vikenda
3. kada kupim tamo benzin, ovde nemam kome da prodam ili obratno
pa naj bolje je drzati se onog sto ti ide, a kod mene je to - stolarija

gazda izvini ako je of-totic
Last edited by pajja on 13 Jul 2008 10:32, edited 1 time in total.
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Ima i gorih stvar. Da ti padne plafon kao meni juce u sred rucka.

Image

Image
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

sad ce s da budes malo i zidar !!!
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Mislim da udarim gips ploce.
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

dobro resenje
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

Kako bre pao plafon???
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

mora da je dobio vlagu od šerpe koja svakodnevno isparava na sredini stola :)
Last edited by pajja on 14 Jul 2008 00:50, edited 1 time in total.
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Ovako je to bilo: U celo stola sedim ja , na suprotnoj strani moj zet, cale na jednom boku (onom dalje od padavine. Surak je izasao 10 sekundi pre nego sto je palo da vidi moju cerku koja se tad probudila i nije htela da dodje kog njega nego da on dodje kod nje, inace bi mu palo direktno na gladu. Cujemo nesto krcka, pogledam gore, ispucalo na nekoliko mesta i vec pada, izmaknemo se u stranu i traaaasss!. Polomi parce do stola, jedan sic od stolice, nesto tanjira i casa. Inace sam pravio rucak povodom sinovljevog rodjendana. Sreca sto su neki gosti kasnili... Monte nisu popustile (nema nikakvih naprslina). Mora da je malter bio debeo i posan pa se posle 35 godina nesto tu desilo.
Izvinjavam se sto je off topic ali mi je to prvo padanje plafona u zivotu! Kasnije sam cuo da se to desavalo i na nekim drugim mestima ali stvarno vrlo retko.
Post Reply