singer wrote:ako kupujes novu dobro pazi da je "made in germany" inace batali radnju.(ja da sam mogao kupiti polovnu takvu kao ti nebi se razmisljao,ali dobro "novo je novo"):)
hvala na savetu, provericu, mada ne verujem da dabs prodaje made in china alat, mada opet ovo je srbija, sve je moguce
singer wrote:ako kupujes novu dobro pazi da je "made in germany" inace batali radnju.(ja da sam mogao kupiti polovnu takvu kao ti nebi se razmisljao,ali dobro "novo je novo"):)
hvala na savetu, provericu, mada ne verujem da dabs prodaje made in china alat, mada opet ovo je srbija, sve je moguce
hehe samo ti procitaj sta pise na plocici.
nisu ni svabe vise ko sto su bili!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Imam ja jednu einhelovu koja skuplja prašinu u radionici već nekoliko godina, jedno triput upaljena (nova) pa ako si da se mijenjamo da bar nešto dobiješ za ovu svoju! skool: producirati
Фебруар је увек био најкризнији месец у години.
Ђто каже мојпријатељ, Ма увек кад продајем нешто онајшто хоће да купи од мене и коме стварно треба нема паре, а онајко има паре њему никад не запиње.....
Летети је лако научити само треба скочити и промашити земљу.
radenko wrote:singer koliko para da ti dam i enhel koji je izglodao 20 rupa?pozdrav Radenko
hvala ti prijatelju za einhell,ja imam jos jednu bosch-ovu keksaru sa kojom radim,a sa ovom sam radio dok ovu nisam kupio http://www.sydneytools.com.au/images/pr ... 22%20A.jpg
sto ne znaci da ova nevalja.
a cena pise.
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!