suhi hrastovi elementi-HRVATSKA

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
Post Reply
jura74
Brzi dodavač alata

suhi hrastovi elementi-HRVATSKA

Post by jura74 »

prodajem hrastovu fosnu izrezanu u elemente-sušenu djelomično vani na zraku,dosušena u vakuumskoj sušari!ostalo mi malo manje od kubika-cijena 5000 kn-kubik!Image
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

A odakle si jura74 ? to bi ti trebalo pisati u profilu .
I drugo , s obzirom da je ovo forum koji prate ljudi sa šireg područja, uobičajeno je da se ovdje koriste cijene u eurima
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
jura74
Brzi dodavač alata

Post by jura74 »

Ispričavam se,nisam dugo bio aktivan ovdje pa sam zaboravio pravila!Materijal je u Slavoniji-Požega-ja sam iz Požege!a 5000 kn bi bilo 660 eura!
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

e a lokaciju dodaj u profil .
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

U ovom konkretnom slucaju nema mnogo smisla cena u evrima, posto cisto sumnjam da bi neko iz neke druge ExYu drzave zapucao za Slavonsku Pozegu po jedan kubik dasaka (sto ne znaci da slavonskim daskama bilo sta fali, naprotiv, ali transport izadje malo previse :))
jura74
Brzi dodavač alata

Post by jura74 »

zato sam i naglasio da je u Hrvatskoj materijal-nadam se da ovdje ima stolara iz moje zemlje koji su zainteresirani! :-)
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ima ih ne sekiraj se :)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Post Reply