kupujem abrihter diht

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
britva
Šegrt

Post by britva »

Pero hvala na savetu. :)
Munjo, ja mislim da jeste bolji, ali pogledaj i Holzmann masine njihov katalog imas i u njihovoj ponudi sto bi ti odgovaralo.
munja
Pred-majstorsko zvanje

Post by munja »

britva wrote:Pero hvala na savetu. :)
Munjo, ja mislim da jeste bolji, ali pogledaj i Holzmann masine njihov katalog imas i u njihovoj ponudi sto bi ti odgovaralo.
koliko sam gledao, oni nemaju ništa benchtop, a ovo kaj imaju mi je em preveliko, em preskupo :)
zapeo mi za oko mali benchtop abrihter sa dihtom od bernardo -a za nekih 200-250 eura
DuKhan
Precizni šegrt

Post by DuKhan »

Budi oprezan sa Bernardom, meni je za oko zapao bio njihov stoni cirkular, video sam da njih zastupa neka firma Enel iz Beograda.
Nisam bio lenj odem ja do njih na Batajnjickom drumu unutra masine, ljudi rade cak sam video i jendog majstora i razgovarao sa komercijalostom.
Posle mesec dana opet sam svratio nema komercijaliste, posle par nedelja samo direktor neobrijan smusen kao radi nesto, dok sam ja sedo kod njega i dogovarao cirkular svratio je neki covek kome 8 meseci ne mogu da nadju delove za masinu dreka, svadja.....
U svakom slucaju odustao sam od Bernarda i nadam se da ce uskoro naci nekog drugog distributera.
Cene su bile OK mozda 10% skuplje nego na sajtu Bernarda.
Možda radimo sporo ..... ali zato radimo traljavo
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Bernardo je kineska masina(ovdasnji i ondasnji trgovci lepe svoje brendove na njih):stolt:

pazite se ljudi kineskih plagijata!!!

juce ja kod coveka (firma ogromna prodaje cuda za industriju..... sve brendirano...)ja se uvatim za pistolj za farbanje "ASTURO" -kad ono kineski sa ugraviranim natpisom istog!!!!!!! ja ga pitam sta je ovo???? kaze on "pa ovo ono...... :(

znaci pamet u glavu!-----dupe uza zid :happy::happy::happy:

izvinjavam se za mali :skoorpning:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Kinezi prave i dobru robu, apsolutno ne mora da znaci ako je kinesko da ne valja. Ali, treba razlikovati robu iz samousluge od profesionalnih naprava. Tacno je i da ima po Evropi onih koji na kinesku robu lepe svoje nalepnice, ali to je zbog cene, ljudi vole pare. Juce sam gledao katalog tog Bernarda, imaju i frezere za 650-700 evra, pa se setih Araxa, rece da racuna da ce ga samogradnja izaci 600 evra...
p.s.
Ja sam na primer kompresor wagner original platio 2700 evra, a uz njega je isao kineski pistolj. Onda uglavnom svi kupuju kineske masine za rezanje laserom i vidjao sam ih po sajtovima sa nekim evropskim nalepnicama. Pa onda setimo se da su mnoge firme celu svoju proizvodnju preselile u Kinu, pa to nije nemoguce i za Asturo. Asturo inace nije neka skupa roba nikada ni bila, ali traje, a i jednostavni su za odrzavanje. Ja ih imam desetak. :)
Last edited by Pezzo on 12 Oct 2012 11:41, edited 1 time in total.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Pezzo wrote:Kinezi prave i dobru robu
naravno,samo to niko ne nabavlja(ne isplati se) :)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Sta bi? Da li je pazarena koja masina? Gde su slike :)
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
britva
Šegrt

Post by britva »

Veljo, jos uvek nista, ja sam trebala za vikend da idem na pregovore o kupovini masine, ali prodavac nije imao vremena za trgovinu :|
Post Reply