Orah u balvanu, Lipa i divlja Tresnja u talpi

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
Post Reply
Dud
Dodavač alata

Orah u balvanu, Lipa i divlja Tresnja u talpi

Post by Dud »

Prodajem, menjam ili se makar nadam da cu zameniti ili prodati :| orah u balvanu i lipovu talpu.
Orah je obaljen prosle godine, star je 56 godina (1954-2010) ,ostalo je tri komada, najveci balvan je nesto ispod 2m duzine i precnika 50cm sa jedne i 60cm sa druge strane, drugi komad je duzine 3m i precnika 30cm sa jedne i 20cm sa druge strane, i treci najzanimljiviji komad je panj koji je iscupan sa bocnim korenjem precnika nesto preko 60cm pa se siri ka korenju.
Imam slike ali ne znam kako ovde da ih postavim pa mogu da ih posaljem mailom ako neko bude zainteresovan.

Lipa u talpi je colovaca i 5-ica obaljena pre 3 godine, stoji u dvoristu pokrivena ceradom. Duzine oko 2 i 3m, sirine od 10-15 do 25-30, ima je oko 2-2,5 m3

Medju svom tom talpom ima i poneka divlja tresnja, nema je mnogo posto je samo jedna obaljena...dal je colovaca ili 5-ica nisam siguran, ima i jedne i druge cini mi se...

Cene stvarno ne znam niti sam se raspitivao, znam da je lipa interesantna pcelarima za kosnice, ako nekoga interesuje nesto od ovoga, verovatno se mozemo dogovoriti.

Za Lipu ili Orah moze i neka trampa za camovinu, bukvu, jasen...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nije sve tako crno ... reče dželat ... Samo su ti zavezane oči!
deyan76
Šegrt

Post by deyan76 »

postavi neku okvirnu cenu :)
DEJANP
Moderator
Moderator

Post by DEJANP »

Slike?
uploadimg.php

Cena?
Dud
Dodavač alata

Post by Dud »

Okvirne cene mogu biti, recimo za Orah djuture (sto bi reko nas narod), oko 10.000 dinara ili da se dogovaramo po komadu ako je nekom interesantno, Lipa oko 20-22.000 dinara po kubiku a za divlju Tresnju stvarno nemam predstavu a i nema je mnogo, ako je neko iz Cacka ili blizine, jedino da pogleda da li valja.

Image

Image

Image

Image

Image
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nikolasd
Majstor početnik

Post by Nikolasd »

Pa kome treba ispucalo drvo ?
Dud
Dodavač alata

Post by Dud »

Mozda nekom treba da ovo napuklo parce odsece i iskoristi za sto ili klupu, za napolje, ispod vinjage, od ove tanje da isece panjice za sedenje ... sve se da iskoristiti ... ja sam od laminata izmislio klizni garderober, od okrajaka i komadica daske ormaric za ispod lavaboa itd itd... mogucnosti nisu ogranicene, vec samo nas pogled na stvari oko nas... mada se u potpunosti slazem, uvek je lakse i jednostavnije kupiti lepo izglacano parce daske okrajcano na meru koja nam idealno odgovara :)

Naravno, ako to bilo ko od vas ne zeli da vidi ili gleda i ako administratorima nije problem, mogu (evo sad dajem i saglasnost) i obrisati ovaj post.
Post Reply