Kombinovana stolarska masina-prodajem/menjam
- peradetlic
- Majstor majstora
- peradetlic
- Majstor majstora
Slike su postavljene ali cene i dalje nema.Mislim da ovo vise nema smisla.
Ovo nije E bay ili licitacija pa da se pogadjamo.
Neka covek da cenu ili ide u "vecna lovista"
Bojan je sve lepo objasnio oko ovoga
Bojan wrote:Kao što smo i ranije pričali, ako nešto prodajete, ispoštujte pravila :
viewtopic.php?id=2548
Sveže ispečena, i vruća.
- ljubisa.va
- Zarezivač olovaka
Slike sam sa zakasnjenjem postavio jer ih nisam imao,sto se tice cene to je stvar dogovora(receno vec).Ovde na forumu sam ne zbog prodaje masine vec sto mi je stolarija profesija,a jos manje sam na njemu da bih sedeo pored kompjutera i pisao besmislene postove.Moj profil je pristupacan,kao i email,pa izvoli pitaj me.DEJANP wrote:Slike su postavljene ali cene i dalje nema.Mislim da ovo vise nema smisla.
Bojan wrote:Kao što smo i ranije pričali, ako nešto prodajete, ispoštujte pravila :
viewtopic.php?id=2548
Sveže ispečena, i vruća.
не бих рекао као сто је написано да су ПОСТОВИ БЕСМИСЛЕНИ,чак шта више поучни и за хобиће а и за вас мајсторе, за некога више за некога мање,ма знате шта ОДЛИЧНИсу. Неког ако било шта интересује може овде наћи,на крају крајева и ова машина је дата у столарској радионици на продају.СВЕ ПОЗИТИВНО ЗА СТОЛАРСКУ РАДИОНИЦУ.
- peradetlic
- Majstor majstora
baca joj glava pa sam morao da je odma preprodam:)singer wrote:auu bre pero pa ti si trgovac a ne majstor(mi smo mislili da si ti za sebe kupio):/
Last edited by peradetlic on 22 Oct 2010 13:11, edited 1 time in total.
za sve je kriv Toma Sojer
- ljubisa.va
- Zarezivač olovaka
Ne,naravno da ne.Ima ovde sjajnih resenja.Cemu ljutnja?Ja postujem svaciji rad i kada treba tu sam da pomognem.Jedino sto ne razumem jesu ovi komedijasi koji se kriju iza ekrana.Bas bih voleo da ih upoznam,kladim se da je to "strucni odbor" ovog foruma.Naravno,i ovaj put oni ce se sami prepoznati:lol:Sasa wrote:Jel ti to kazes da su nam svi postovi besmisleni!?:mad: