Ponuda za stolare koji se bave izradom unikatnog namestaja,kao i stolare koji izradjuju namestaj od plocastih materijala.
Po povoljnim uslovima,prodajem ili kompezujem za gradju sledece proizvode>
-Nogare za stolove,rad na strugu, po vasoj zelji do 19cm precnika ,kao i ukrasne stope ili sape po vasem ili mojem dizajnu, ukrasne nogare za hoklice,tronoske i male stolicice...
-Nogare za krevete ...
-ukrasne stubice ili vretena za sve vrste polica,kao i masivne stubove i stubice za ograde
-drvene rucke za fioke i plakare,kao i zakacke za civiluke
Ako vas jos nesto interesuje tu sam za saradnju kontakt preko pp poste pozdrav svima
-
Ponuda za stolare...
Ponuda za stolare...
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
Ja sam iz Zvecana,mali lep gradic na severu Kosmeta.
Sto se tice poslovne saradnje udaljenost ne predstavlja problem,posto imam registrovanu radionicu i saradjujem sa firmama koje posluju sa svim vecim centrima u zemlji.
Sto se tice poslovne saradnje udaljenost ne predstavlja problem,posto imam registrovanu radionicu i saradjujem sa firmama koje posluju sa svim vecim centrima u zemlji.
I ovo ce da prodje.
U zadnje vreme poceo sam i ja da slikam svoje proizvode,al neznam da ih prikazem na forumu nadam se da cu i to uskoro da naucim.
Imam slike nekih stubova za ogradu,onda sacvanih modela koje sam kao skart ostavio za uzorke,cekam dok mi deca nadju slobodno vreme da ih postavim.
U sustini mogu bez nekog preterivanja da odradim sve navedeno i to u vise varijanti,,sa oblim sarama,isto to ukraseno frezerom,kombinovane varijante sa sarom na strugu i zavrsetkom nogara sa profilom nekog mnogougla, obicne pletenice,probusene pletenice,sta god nacrtas ili prema nekoj fotografiji iz ove oblasti ne bi mi predstavljalo problem da odradim.Najveci problem mi je kvalitetan i raznovrstan materijal,
Imam slike nekih stubova za ogradu,onda sacvanih modela koje sam kao skart ostavio za uzorke,cekam dok mi deca nadju slobodno vreme da ih postavim.
U sustini mogu bez nekog preterivanja da odradim sve navedeno i to u vise varijanti,,sa oblim sarama,isto to ukraseno frezerom,kombinovane varijante sa sarom na strugu i zavrsetkom nogara sa profilom nekog mnogougla, obicne pletenice,probusene pletenice,sta god nacrtas ili prema nekoj fotografiji iz ove oblasti ne bi mi predstavljalo problem da odradim.Najveci problem mi je kvalitetan i raznovrstan materijal,
I ovo ce da prodje.
Evo napokon i ja da postavim neku sliku.
Izvinjavam se na neredu u radionici i na prasini po modelima koje sam izvadio sto bi se reklo iz naftalina.
Nije mi bilo do sada u praksi da slikam moje radove ali cim uhvatim malo vremena snimicu neke sa masivnim nogarima i stubovima za ograde i sankove koji se nalaze po mom komsiluku.

Izvinjavam se na neredu u radionici i na prasini po modelima koje sam izvadio sto bi se reklo iz naftalina.
Nije mi bilo do sada u praksi da slikam moje radove ali cim uhvatim malo vremena snimicu neke sa masivnim nogarima i stubovima za ograde i sankove koji se nalaze po mom komsiluku.

Last edited by zvecanac on 31 Oct 2009 23:34, edited 1 time in total.
I ovo ce da prodje.
Gde se radi tu ima i piljevine
tako da ne treba da se sekiras zbog toga.
Sve to izgleda po meni jako leo uradjeno.
PS
Malkice sam preuredio slike u poruci da ne bude "dugacka" vec da bude "siroka" (preglednije je). Inace iz prve si slike postavio bez greske, svaka cast (bice da si jedan od retkih koji cita uputstva
)

Sve to izgleda po meni jako leo uradjeno.
PS
Malkice sam preuredio slike u poruci da ne bude "dugacka" vec da bude "siroka" (preglednije je). Inace iz prve si slike postavio bez greske, svaka cast (bice da si jedan od retkih koji cita uputstva