Glodala za frezer fi30

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
Post Reply
BojanPN
Majstor stolar

Glodala za frezer fi30

Post by BojanPN »

Kupio bi polovna glodala za frezer precnik rupe fi30mm. Ko sta ima nek ponudi . Unapred hvala
singer
Glavni moler
Glavni moler

Re: Glodala za frezer fi30

Post by singer »

Za koju rabotu te zanimaju?
BojanPN
Majstor stolar

Post by BojanPN »

:) Posto sam nabavio konacno kombinirku sad da se zanimam malo . Pa ono za falc neko ako imas da predlozis ili neko sa izmenljivim nozicima ? Za nove i komplete stvarno nemam para .
BR
Moderator
Moderator

Post by BR »

Imas li klizni sto? Koliki je max precnik glodala koje może ispod stola i iznad stola?

Jedna od najupotrebljivijih stvari koje mozes da nabavis su jedna ili dve testere za cirkular, u slucaju jedne je prosto, u slucaju dve moras da imas ili da napravis caure, i da ih koristis za secenje cepova. Sa jednom iz dva, sa dve iz jednog prolaza. Naravno sve to moze i sa dva bloka glodala, ali to zahteva i dugacku osovinu i svasta nesto.

Takodje, ako ti se osovina boar, sa testerom se prave bombona tablice za namestaj. Iz mało doradę, i mnogo bezbednije nego na cirkularu.

Sad, to zahteva I malo vestine za pravljenje firunga, coping jigova i slicno, ali boze moj.

Imam mali frezer, veci je u planu. I tyo ozbiljno veci, imam preko 20 vrata da napravim, nekih 30 metara necega sto lici na kuhinjske elemente, itd.
BojanPN
Majstor stolar

Post by BojanPN »

Hvala na savetu pazaro sam od Singera neka glodala za start . Moram napraviti par vrata da zatvorim radionicu onako kako sam zamislio a i zima je dugacka .
Post Reply