Ako bi neko bio ljubazan da na mi napise ovde na forumu, ili pusti poruku, koliko se krecu cene za reparaciju drvenih stolica? Radim sve oko stolica, tutkarenje, zamena polomljenih delova, tapaciranje i farbanje.
Zanima me cena takvih usluga, da li naplacujete po tezini posla ili imate fiksnu cenu. Takodje ako je neko radio sa rasklopivim stolicama koje su ''zapretlane'' i ne mogu se rasklopiti tj. musterija ne zeli da ih rasklopimo, kolika je cena za prefarbati iste (trenutno radim 2 komada, 5 sati otislo u smirglanje i kitiranje, a tek treba osnovna i ponovno smirglanje, 600 dinara po komadu je otac dogovorio sto ja mislim da je malo...)
Do sad sam radio samo tutkarenje, tapaciranje sedista i farbanje i uzimao sam 500-600 dinara po stolici, ali nekako mislim da je to niska cena s obzirom koliko provedem u obradi jedne stolice, a kamoli ako musterija donese vise komada.
Zanima me samo okvirna cena po jednoj stolici, koliko naplacujete samo tutkarenje, samo taparicanje ili farbanje, i naravno u kompletu