Pozdrav kolege,
Nov sam na forumu i hteo sam da vas zamolim za preporuku za vrstu masine za odsis piljevine. Uglavnom su mi hobi masine i planiram da nabavim masinu za odsis piljevine iz tih masina ( cirkular, diht/abrihter itd) tokom rada. Idealno bi bilo da je mobilna kako bi opaluzio sve masine u radionici.
Hvala unapred!
Mozlim za savet za sistem za odsis piljevine
- ZASto
- Pred-majstorsko zvanje
Jedino što kod tih sa platnenim kesama najfinija prašina, koja je i najopasnija, prolazi k'o kroz otvorena vrata. To je prva mana.
Sledeća, svi opiljci, prašina a i komadići prolaze kroz impeler ventilatora. Komadići umeju da te štrecnu.
Moj je savet da se napravi ljudski ciklon odprašivač, gurne u neko ćoše a po radionici se postave creva za odsis sa klapnama (blast gate) kod svake mašine.
Sledeća, svi opiljci, prašina a i komadići prolaze kroz impeler ventilatora. Komadići umeju da te štrecnu.
Moj je savet da se napravi ljudski ciklon odprašivač, gurne u neko ćoše a po radionici se postave creva za odsis sa klapnama (blast gate) kod svake mašine.
Make no mistake between my personality and my attitude.
My personality is who I am.
My attitude depends on who you are.
My personality is who I am.
My attitude depends on who you are.
I ja sam kupio u istoj firmi ovaj usisivač http://www.alatnemasine.com/otprasivac- ... 230-v.html
Zadovoljan sam kako radi
A interesuje me gde bih mogao da dokupim dodatke za crevo ?
Zadovoljan sam kako radi
A interesuje me gde bih mogao da dokupim dodatke za crevo ?
"Znam da nista ne znam" Sokrat