Zna li netko koja je kombinirka na slikama? Trenutno imam samo te slike. I još jedno pitanje, koliko bi otprilike mogla biti cijena te mašine?
Koliko mi je poznato mašina je nova kupljena pred nekoliko godina (ne više od 6-7 godina).
Holzmann masine su delom kineske a delom bugarske, konkretno mislim da se firma zove zmm stomana, te stomanine masine se prodaju pod raznim imenima u raznim zemljama, mislim da je na primer u Nemackoj to Weibert.
Tako da me ne cudi ako je ustvari ta gore navedena yakoruda ista ko i holzmann sto je na slikama
Last edited by winston1989 on 23 Jun 2018 17:38, edited 1 time in total.
Zahvaljujem na brzim odgovorima. Meni izgleda kao mašina koju je linkao Pezzo. Neki detalji su identični.
Sutra ću znati više.
Razmišljam da ponudim 1000€. Izgleda mi malo, ali ako prođe ......
Jučer bio kod dede i trvd je orah. Trenutno za mašinu traži 2700€ tek da još nisam ništa ponudio, ali se nadam da neće mašinu prodati brzo pa da bude malo fleksibilniji oko cifre.
Sasasasa je bio u pravu, mašina je Holzmann k5 320
Ovo se sada može pretvoriti u dosta zanimljivu temu...
Kakva su vaša iskustva sa Hollzmannom? Primijetio sam da su ovdje dosta česte mašine (zbog cijene, valjda), pa vjerujem da će biti dosta i komentara.
Ja sam pročačkao par foruma, i vani ih generalno kude. Te ne valja ovo, te ne valja ono...
Opet, vani ljudi imaju i više para da odvoje za mašine, tako da vjerovatno mogu više izvoljevati od nas
Moj kum kaze da jedna dobra zajecarka moze da sahrani 5 ovakvih , svojevremeno je sve to jako solidno pravljeno a sad se pravi od kineskog celika ili pak lima.