Servis/serviser stolarskih masina???
Servis/serviser stolarskih masina???
Postovane kolege,
Da li mozete da date preporuku za neke/nekog servisera stolarskih masina.
Potreban mi je neko sa dovoljno sirokim znanjem da moze da se bavi svih masinama, odnosno da moze da servisira mehanicke, elektricne , pneumatske i probleme oko automatike, i da je imao iskustva sa stolarskim masinama. Podrazumeva se da izlazi na teren. I idealno bi bilo da je iz Sapca, Valjeva, Loznice, Uba, Obrenovca, Novo Sada, Beograda, S. Mitrovice, Rume ili okoline.
Hvala unapred!
Da li mozete da date preporuku za neke/nekog servisera stolarskih masina.
Potreban mi je neko sa dovoljno sirokim znanjem da moze da se bavi svih masinama, odnosno da moze da servisira mehanicke, elektricne , pneumatske i probleme oko automatike, i da je imao iskustva sa stolarskim masinama. Podrazumeva se da izlazi na teren. I idealno bi bilo da je iz Sapca, Valjeva, Loznice, Uba, Obrenovca, Novo Sada, Beograda, S. Mitrovice, Rume ili okoline.
Hvala unapred!
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
Konkretno treba da servisiram protocnu brusilicu ( kalibrirku ): 1.lezajevi, 2.vucna traka je izgubila poravnanje i 3.senzor vodjenja smirgle pravi problem.
Last edited by nebman on 03 Feb 2018 18:35, edited 1 time in total.
- maricaiivica
- Moderator
- Hardwood Classics
- Brzi dodavač alata
- Hardwood Classics
- Brzi dodavač alata
Evo, upisao
Mozemo li sad da se vratimo na temu?
Molio bih ukoliko neko zna nekog majstora ili servisera za "HOBI 89" da mi prosledi broj telefona.
Hvala

Mozemo li sad da se vratimo na temu?

Molio bih ukoliko neko zna nekog majstora ili servisera za "HOBI 89" da mi prosledi broj telefona.
Hvala

Last edited by Hardwood Classics on 28 Feb 2018 14:31, edited 1 time in total.
- Solja Caja
- Dodavač alata
Mozete li i meni poslati brojeve servisera? Imam kombinirku 1954. godiste. Bor futer baca burgiju. Kupio sam novi bor futer, narezao navoj i on baca burgiju. Sada razmisljam da uzmem obican futer, samo veci, ali ne znam gde da pronadjem levi futer i ne znam da li postoji bolje resenje od obicnog futera za busilice.
Hvala
Hvala