Sve je izmjereno i sjelo je perfektno na svoje mjesto, ono bas sam zadovoljan, kad slozim sve poslikat cu pa da vidite

Ali imam sad jos 1001 pitanje, napisat cu sve pa kako tko ulovi i moze pomoci neka pomaze:
1. Za spajanje spojnica i plocica za fronte, koristio sam 3,5x17mm, jeli potrebno busiti pilot rupe za taj mali vijak? Kojim svrdlom ako treba?
2. Korpus za pecnicu, ploca na kojoj sjedi pecnica je duboka 560mm i siroka 600mm. Spojena je na bocne stranice tog korpusa sa 5 malih konfirmat vijaka (5x50mm) po duzini sa svake strane. Jeli to dovoljno da drzi pecnicu? Ili treba staviti neki L profil? Cisto me zanima jeli 5 malih konfirmata moze drzati tezinu pecnice?
2.1 Polica na kojoj je pecnica ima izrezanu rupu u dnu, 400x400mm, radi hladenja, preporuka proizvodaca, predpostavljam da taj rez treba zastititi od topline? Pada mi na pamet neka aluminijska traka koja je ljepljiva sa jedne strane?

3. Na koju udaljenost od ruba korpusa stavljate nozice? Procitao sam da je standard da je blenda uvucena 76mm, to mi malo puno. Zanima me kako vi radite, koliko uvucete nozice u korpus.
3.1 Kojim vijkom sarafite nozice za dno korpusa? 3,5x17mm? Pilot rupe trebaju ili ne?
4. Ima neko preporuku pilice za ubodnu pilu, za rezanje radne ploce? Ova koju imam lijepo reze 18mm ivericu, ali na 38mm mi se izvija i nije dobro. Ova mi se cini dobra, mislim da cu ici sa njom: https://www.boschtools.com/us/en/boscht ... r-29428-p/
4.1 Cime stitite rezove na radnoj ploci od vlage? Silikonom? Ima nesto bolje? Neki lak za drvo? Ili je silikon dovoljan?
5. Kojim vijkom spajate "strechere" korpusa za radnu plocu? Dobio sam svakakve informacije, od 3,5x30mm, do 4x40mm? Svako iskustvo i misljenje je dobrodoslo!
I jos jedno dodatno pitanje, kako busite rupe za pantove 35mm? Stolnom busilicom ili iz ruke? Ja busio iz ruke, ispalo perfektno, 80mm od vrha i dna fronte na frontama, i 82mm od vrha i dna za plocice na bocnim stranicama korpusa, dubina 13mm, ispalo je jako dobro. Fronte su bile 4mm manje od korpusa, i taman je ispalo 2mm sa strane bez ikakvog podesavanja. Cisto me zanima kako radite, stolna busilica mi se cini prva liga za to.