Gradja za kosnice

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
Kole-Stolar
Majstor majstora

Gradja za kosnice

Post by Kole-Stolar »

Posto pocinjem da se bavim izradom kosnica hteo bih da radim i ramove dali neko zna gde moze u okolini novog sada backe palanke da se nabavi susena lipa i po kojoj ceni ? i ako imate kontakt :)
Ii usput ako neko zna gde ima camove gradje za kosnice ? Bio sam vec na par mesta da vidim i nasao po dosta dobrim cenama no nije na odmet obici jos par mesta pa da nabavljam i krecem sa radom :)
Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
StolarBastovan
Pred-majstorsko zvanje

Post by StolarBastovan »

Postovanje kolega.😉 Sve zavisi koji kvalitet zelis da postignes i sa koliko rada.Ja u ponudi imam kosnice od prve do trece klase,pa tako i dasku koju nabavljam krece od 130 do 280 e za Cpc kvalitet.Naravno cene su na 10+ m3.Ako ti treba neka pomoc javi se na 065/2051893
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Ja upravo pripremam pribor za izradu ramova na veliko pa i samim tim sam uradio sebi malu samohodnu brentu da zaokruzim posao. U planu je rezanje i trgovina lipovom daskom. Ali dok ne krenem uzimam iz Banostra lipu preko u Sremu. Kad predjes skelom i popnes se na brdo tu imas odmah pilanu kod Segana. Kubik krtice samice ti je oko 140e. U Novom sadu imas kod najlona Prodanovic Zorana koji nabavlja camovinu kraticu za 130e.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
VladimirTodic
Šegrt

Post by VladimirTodic »

runer wrote:Ja upravo pripremam pribor za izradu ramova na veliko pa i samim tim sam uradio sebi malu samohodnu brentu da zaokruzim posao. U planu je rezanje i trgovina lipovom daskom. Ali dok ne krenem uzimam iz Banostra lipu preko u Sremu. Kad predjes skelom i popnes se na brdo tu imas odmah pilanu kod Segana. Kubik krtice samice ti je oko 140e. U Novom sadu imas kod najlona Prodanovic Zorana koji nabavlja camovinu kraticu za 130e.
А где је тајПродановић тачно?
Post Reply