Hladna vakuum presa - DA ili NE?

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
vanmaxq
Šegrt

Hladna vakuum presa - DA ili NE?

Post by vanmaxq »

Ima li neko iskustva sa hladnom vakuum preskom, koje su pozitivne a koje negativne strane, kako lepi, nema li nekih većih problema? Ili je prosto mnogo bolja varijanta uštedeti još, pa uzeti toplu?
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Popuni podatke u profilu. Ja sam uzeo jednu na probu, ali nisam nikako zadovoljan sa njom. Može se uvijek na nju doraditi hauba sa grijačima, ali mislim da je ipak bolje da kupiš gotovu. Ako se odlučiš da dograđuješ grijanje pazi jer se te gume na hladnim pesama mogu grijati do 70 stepeni.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Sasa
Juce 20:58:44
Popuni podatke u profilu. Ja sam uzeo jednu na probu, ali nisam nikako zadovoljan sa njom. Može se uvijek na nju doraditi hauba sa grijačima, ali mislim da je ipak bolje da kupiš gotovu. Ako se odlučiš da dograđuješ grijanje pazi jer se te gume na hladnim pesama mogu grijati do 70 stepeni.
Samo da te podsetim da te još uvek čekam :D:D:D:D:D:D:D
vanmaxq
Šegrt

Post by vanmaxq »

popunio podatke. Ako je to dovoljno... I hvala za info :) A sa tobom sam se Dule već čuo telefonom, i dolazim kod tebe brzo brzo...
Last edited by vanmaxq on 04 Apr 2014 23:15, edited 1 time in total.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

:)

znam,zato nisam ni komentarisao,dođi samo brzih dana pošto ova ide za BG,da probamo dok imam na stanju
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Poslušaj Duleta, da ne prođeš kao ja kad sam prevalio 500 km da vidim presu, a od nje ni traga. Uzeo sam Dule onu Dobojsku na probu ali nisam zadovoljan. Može li se na tvojoj saviti preko šablona furnir u obliku potkovice gdje je centar visok 50 cm?
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Daj sliku komada na meil da bih ti rekao
Post Reply